Más is szinte csak negatív figurákat talál ncore-on?
Figyelt kérdés
Volt ma egy kis időm, gondoltam gyűjtök pár figurát, hát kb 1 óra után hagytam a fenébe, mert a 15 talált rémségből 1 volt ami törölt egy seedkötelezett torrentet a többi meg csak pontokat vont le vagy plusz időt adott a torrentekre, magyarán ha nem csinálok semmit azzal is előrébb lennék mint így, hogy "játszottam". Mi értelme van ennek így?2022. nov. 1. 17:10
1/7 anonim válasza:
Szerencsejáték, nem csak nyerni lehet. Nem kell komolyan venni, semmi olyan pluszt nem ad, amit normális használattal nem érhetnél el.
Ugyanolyan mint lottózni, több pénzed marad ha nem játszol, mint hogy évi 52-szer veszítesz.
3/7 anonim válasza:
Az elsők úgyis programokkal kattintgatnak
4/7 SIDLER22 válasza:
Az ncore célja, hogy lehúzza az embereket. Ez az oldal lényege. Ha a letöltésen kívül bármit csinálni akarsz azért fizetni kell prémiumot.
5/7 anonim válasza:
Na mert évi egy 10-es olyan nagy összeg és nagy lehúzás, cserébe nincs reklám, seedelni sem kell...
6/7 SIDLER22 válasza:
Igen. Az nekem sok pénz ezért. Mármint azért cserébe amekkora költségei vannak egy ilyen oldalnak. Nem szeretnék én ebből eltartani valakit. Akkor már inkább megveszem a filmet.
7/7 anonim válasza:
Akkor vedd meg ennyi az egész nem kötelező fizetni, arról nem beszélve, hogy az oldal sem teréz anyu szolgálat, logikus hogy szeretnének belőle bevételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!