Hogyan zárjam ki a közösségi média negatív hatásait? Volt aki törölte magát és könnyebb lett az élete?
Még 2018-ban töröltem magam a facebokról, azóta egyszer sem jutott eszembe újra regisztrálni.
Jobb az élet nélküle
30-at közelítő vagy átlépett szingli nő vagy?
Főleg azoknál szokott ilyen probléma előjönni.
Egyébként tapasztalod a közösségi médiának olyan pozitív hatását, amit más nem tud pótolni? Gyantom, nem. Akkor töröld és felejtsd el.
Nyugodtan töröld magad, semmit nem vesztesz az életedből, ha nem használod őket! :) (bár már nem olyan friss a kérdés, de azért leírom).
Én is hasonló cipőben járok, mint te. Én igazából nem is azt csináltam végül, hogy magamat töröltem le, hanem meghagytam a profiljaimat, csak teljesen anonimmá tettem őket, hogy senki ne találjon meg, és szinte az összes "zavaró" ismerősömet vagy letiltottam, vagy lekövettem (így nem látom az unalmas posztjaikat).
Így igazából a közösségi médiának csak a hasznos funkciói maradtak meg számomra (pl. adok-veszek csoportok, érdekes oldalak, amiket követek), a bosszantó személyes posztok már nincsenek és semmit nem veszítettem velük.
*NEM magamat töröltem le
bocs kimaradt a nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!