Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan zárjam ki a közösségi...

Hogyan zárjam ki a közösségi média negatív hatásait? Volt aki törölte magát és könnyebb lett az élete?

Figyelt kérdés
Szingli vagyok, és nap mint nap látok eljegyzési/terhességi postokat.. s nem tudom miért visel meg ennyire de minden egyes bejegyzés szarul érint mikor valakiről kiderül .. pedig tudni kene hogy semmi nem fenékig tejfel és nem szabad magam életet a másikhoz hasonlítanom de nem megy :(
2021. jan. 2. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Töröld le magad, minden jobb lesz.
2021. jan. 2. 23:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Még 2018-ban töröltem magam a facebokról, azóta egyszer sem jutott eszembe újra regisztrálni.

Jobb az élet nélküle

2021. jan. 2. 23:32
 3/11 Thispain ***** válasza:
Lehet, hogy nem véletlenül. xD. Lehet, hogy csak azokat veszed észre a többi mellett. Amúgy az segíthet, ha kideríted, miért vágysz inkább kapcsolatra, és teszel érte.
2021. jan. 2. 23:36
 4/11 anonim ***** válasza:
49%

30-at közelítő vagy átlépett szingli nő vagy?

Főleg azoknál szokott ilyen probléma előjönni.

Egyébként tapasztalod a közösségi médiának olyan pozitív hatását, amit más nem tud pótolni? Gyantom, nem. Akkor töröld és felejtsd el.

2021. jan. 3. 08:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazatok.van, az biztos hogy furcsa lesz ha törlöm magam. Sokszor észre sem veszem mennyit lógok rajta, akár pótcselekvésnek.
2021. jan. 3. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 Én már 5 éve nem használom. Nem hiányzik. :)
2021. jan. 11. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyilván tök véletlen egybeesés, de mikor már vagy 2 hónapja kitiltottak, akkoriban ismertem meg a barátnőmet, akinek szintén nem volt facebookja, csak már évek óta. Most neki van, de kb. ugyanannyit használjuk. Felmegyünk rá mondjuk évente 4-szer.
2021. jan. 11. 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Nyugodtan töröld magad, semmit nem vesztesz az életedből, ha nem használod őket! :) (bár már nem olyan friss a kérdés, de azért leírom).

Én is hasonló cipőben járok, mint te. Én igazából nem is azt csináltam végül, hogy magamat töröltem le, hanem meghagytam a profiljaimat, csak teljesen anonimmá tettem őket, hogy senki ne találjon meg, és szinte az összes "zavaró" ismerősömet vagy letiltottam, vagy lekövettem (így nem látom az unalmas posztjaikat).

Így igazából a közösségi médiának csak a hasznos funkciói maradtak meg számomra (pl. adok-veszek csoportok, érdekes oldalak, amiket követek), a bosszantó személyes posztok már nincsenek és semmit nem veszítettem velük.

2021. jan. 11. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:

*NEM magamat töröltem le

bocs kimaradt a nem.

2021. jan. 11. 21:26
 10/11 Morzsi007 ***** válasza:
Én nem is regisztráltam. Sok inger érne. Nem érdekel mások élete, meg hazugsága. Tisztelet a kivételnek.
2021. jan. 12. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!