Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Vodafone-os kábelmodem mit...

A Vodafone-os kábelmodem mit mutat a Post RS Errors-nál?

Figyelt kérdés
Nálam rossz a net. A 23 és 24-es csatin sok a post RS Errors. ~15000/csati kb fél óra után, normál használat közben. A többin csak pár hiba volt. És wiresharkban az I/O graph szerint ~3% Tcp error. Épp határeset a TCP specifikáció szerint. Volt ez 25% is, na akkor már minden csak harmadjára nyílt meg. Most elvileg megjavították.

2022. okt. 27. 10:14
 1/5 A kérdező kommentje:
A jelszint most 0-2 dBmV a csatikon. HOgy az erősítő fullon van-e, azt nem tudom. Láttam itt -16-ot is, akkor volt a csomagveszteseég 25% körül. Érdekes módon, a youtube mage a faszbuk tolerálta azt is. Semmi más nem, de ez a 2 működött. :D
2022. okt. 27. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Végig kéne nézni a kábelezést, nem-e meglazult valahol vagy nincs-e megtörve
2022. okt. 27. 12:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Már 3x nézték végig, másodikra újra is krimpelték. Harmadjára új kábellel is kipróbáltuk, nálam minden ok. Az erőlödőbe se jött jó jel és akkor még maxra volt csavarva. Most is az előtt van a hiba. Van spektrum analizátorom, szemre nincs zavar azokon a 8MHz széles csatornákon. Mellette pár MHz-re viszont van egy digitális adás, és ha az erőlködő fel van csavarva, az tud ilyet csinálni.
2022. okt. 27. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy csatorna miatt nem kellene ekkora csomagvesztésnak lenni + a leírt hibák biztos,hogy nem ez miatt lesznek.

Érdemes volna kérni egy modemcserét

2022. okt. 27. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez már új modem. És a 24-ből 2 ilyen. Szolgáltatót váltok, mert 2+ hónapja nem képesek megjavítani. Tény, hogy 10% csomagvesztéssel jelentettem be és volt, hogy 25% volt, de most is határeset.
2022. okt. 27. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!