Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom visszaállítani a...

Hogyan tudom visszaállítani a freemail régi felületét?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 13:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

"Nekem ilyen soha nem volt 20 év alatt."

Köszönöm, hogy privát üzenetben is megosztottad ezt.

Személy szerint örülök, hogy nem volt még problémád vele. Ettől függetlenül azt gondolni, hogy egyedül te létezel a világon, és/vagy hogy ha nálad valami működik, akkor az mindenkinél, és mindig működik, és működni is fog, hát hogy is mondjam... nem túl bölcs gondolat. A tapasztalatok megosztása meg nem gyűlölködés. Neked nem volt vele bajod 20 éven át? Elhiszem. Szerencséd volt. A helyzet viszont az, hogy a felhasználók legalább 90%-a ezt nem mondhatja el magáról. Ahol pedig ennyi probléma van, ott azért nem árt elővigyázatosnak lenni. Hangsúlyozom: itt nem egy-két ritka hibáról van szó. Eddig nem volt vele problémád. Oké. Majd amikor végleg kiveszik a régi felületet, akkor majd lesz, de ez lesz a legkisebb bajod vele. Majd amikor nem, vagy több óra késéssel fog megérkezni egy sürgős e-mail, az már sokkal bosszantóbb lesz. Vagy majd amikor emiatt veszíted el a hozzáférésedet valamilyen szolgáltatáshoz, mert egyszerűen nem érkeznek meg a levelek, akkor már lehet, hogy késő lesz bánkódni.

De ez nem az én problémám. Csak kérlek, ha megtörténik, ne gyere ide segítségért!

2022. okt. 27. 08:38
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 08:38

"egyszerűen nem érkeznek"

De megérkeznek. Gondolod hogy a freemail munkatársai ezekre nem figyelnek?

2022. okt. 27. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjál már a hülye privátjaiddal! Beteges, amit művelsz. A logikád meg sekélyes. És nem, a Freemail munkatársai nem fogják napi 24 órában azt lesni, hogy milyen bejövő e-mailek voltak, és miket szűrt ki a rendszer. Sőt, ők maguk állították be a szűrőket, hogy ne minden levél érkezzen meg. Tudod, ez a spamszűrés alapja... szóval már itt megbukott az álíltásod. Az meg egy másik kérdés, hogy rémesen rosszul lőtték be a szűrőket, és megfog olyanokat is, amiket nem kéne.

"De megérkeznek."

Mert te aszondod, és akkor az úgy is van, igaz? Hát nem. Túl nagynak képzeled magad. De inkább menj, és legyél boldog a Freemaileddel!

2022. okt. 27. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem én vagyok az egyedüli, akit a privátjaival bombáz...

Én személy szerint hagyom a kérdezőt, csináljon amit akar, de ide ne jöjjön segítségért ezzel kapcsolatban. Megírtuk többet is, hogy használjon mást.

Én itt kiléptem.

2022. okt. 27. 11:46
 15/18 Hintalow ***** válasza:

Sehogy nem tudod visszaállítani, mert azt már lecserélték.

Értsd úgy hogy az azt működtető kód már valószínűleg magának a freemail-nek sincs már meg.

2022. okt. 27. 16:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Én most azon rágtam be, hogy bejelentkeztem, hogy nosztalgiából újraolvassak pár régesrégi levelet, erre azt látom, hogy minden levelem törlődött, és kapom az üzenetet, hogy ez azért történt, mert több, mint 90 napja nem jelentkeztem be. Ez mi a f*szom? Múlt évben még nem volt ilyen. Már vagy 10 éve másik e-mailt használok, de szokásom néha bejelentkezni a freemailre, hogy bizonyos okokból újraolvassak egyes régi leveleket. R*h*djanak meg!
2022. nov. 6. 09:38
 17/18 anonim válasza:
Hogy tudtad visszaállítani?
2023. máj. 1. 19:29
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 normális levelezőre váltott xD
2023. máj. 1. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!