Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom visszaállítani a...

Hogyan tudom visszaállítani a freemail régi felületét?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 13:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%

Leginkább úgy, hogy nem használod. Egy rakás szar.

Használj inkább gmail-t, vagy bármi mást.

2022. okt. 26. 13:08
 2/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne rakás szar? Kb 20 éve freemailt használok,nem volt bajom vele sosem.
2022. okt. 26. 13:24
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
#2 most pl. az a bajod vele hogy vissza szeretnéd állítani a régi felületét. :)
2022. okt. 26. 14:01
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy
2022. okt. 26. 14:15
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Lehet egy ideig vissza lehetett/lehet állítani, de semmi értelme.

Ez nem egy progi, amiből ha a régi verziót megtartod még 5 évig jó lesz, stb.., ez egy webes felület..

2022. okt. 26. 14:23
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

#2:

Azért, mert 20 év elteltével is apróbb foltozgatásokat leszámítva még mindig ugyanott tartanak. A technika meg közben elsuhant 20 évet.

Volt azóta némi tárhely-bővítés, meg próbálkoztak mindenféle látszat-fejlesztésekkel (leginkább olyanokkal, ami a kutyát sem érdekelt), de értelmes, lényegi fejlesztés nagyon kevés volt. Stabilitást és megbízhatóságot érintő fejlesztés meg legutóbb 20 éve volt.

Neked nem volt vele bajod? Jó neked. Nekem már 3-4 éve, az előző munkahelyemen is a tököm volt tele azzal, hogy heti szinten jött valaki freemailes munkatárs, hogy "csinálj valamit, nem tudok belépni a postafiókomba". Jah igen. Mi az oka? Semmi konkrét. "Adatbázishiba". Meg hasonlók. IMAP/POP3? Ne is álmodjunk róla! Egy időben volt... meg is lepődtem, hogy tényleg fejlődnek? De azt sem tudták rendesen megoldani. Más szerver volt az X évnél régebbi, meg más az újabb felhasználóknak. Aztán más jelszó a POP3/IMAP-hoz, és más a fiókhoz. Aztán meg előbbit nem (vagy nem mindenkinél) lehetett már beállítani, a fiókjelszóval meg nem engedte a POP/IMAP elérést. Aztán meg egyáltalán nem. Nem tudom, most hogy állnak, de szánalmas, hogy erre nem képesek. Szerencsére most a munkahelyen céges email van, de még így is néha megtalálnak, hogy segítsek, mert a privát (freemail) fiókjukba nem tudnak belépni.

Ja, meg némelyik levelek nem, vagy csak tetemes késéssel érkeznek meg, és hasonlók...

Szóval: ez a baj a Freemaillel.

2022. okt. 26. 15:42
 7/18 A kérdező kommentje:

ma 15:42

"nem tudok belépni a postafiókomba"

Nekem ilyen soha nem volt 20 év alatt.

2022. okt. 26. 17:53
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Sehogy, így jártál. Miért használsz egyáltalán még mindig freemailt? régen is szar volt.
2022. okt. 26. 19:34
 9/18 A kérdező kommentje:
sikerült visszaálitani a régi felületet mégis.köszönöm a gyülöködő negativ kommenteket..
2022. okt. 26. 19:39
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Majd idővel rájössz, miért mondjuk hogy használj mást.
2022. okt. 27. 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!