Mobilnetet használók,ti hány gigát használtok el havonta?
Figyelt kérdés
Azoknak szól,akik átlagnál többet fogyasztanak.2022. okt. 23. 21:19
1/7 anonim válasza:
Áprlilis 12 óta van meg a jelenlegi telefonom. Úgy tudom, hogy az iPhone nem reseteli soha magától a mobilnet adatforgalom számolást, szóval ezalatt a kb 5 hónap alatt 42 gigát használtam el.
100 vagy 200 gigám van havonta, tehát sosem figyelek arra, hogy mobilnetről ne nézzek full hd videókat, vagy akármit, így jött ki a 8,4 gigás átlag. Mondjuk elég sokszor otthonról dolgozok, ha többet kellene elmászkálnom itthonról, akkor ez lehet hogy több is lenne, mondjuk 16-17 gigára saccolnám.
2/7 anonim válasza:
Egy statisztika alapján idén júlisban 1 SIM-re eső átlagos forgalom 8GB volt. Én kb 15 GB-ot használok, ezek szerint átlag feltetti vagyok... (ahogy a kérdésben kérted).. de nem kirívóan, semmi különöset nem csinálok rajta. Néha autóból dolgozom és akkor megosztom a netet a laptopnak, de nem nézek videókat, nem hallgatok zenét és otthon "vezetékes" (optikai) netet használok.
4/7 anonim válasza:
Nekem nincs vezetékes netem, csak mobil.
Egy asztali 4G router van a szobámban (Huawei B535) , erről megy a laptop ,tablet és a TV.
Az átlag havi kb. 100-200 GB, de volt már 1TB(!) is
Telefonon kb. 20-30 GB/hó
5/7 anonim válasza:
1,5-8 GB attól függően mennyit utazok a hónapban. Egyszer volt nyáron, hogy 17 GB elment, de akkor szinte egész hónapban a balcsin voltam. 15 GB-os csomagom van.
6/7 NTBS válasza:
Csak mobilnet van. 60 gigás csomag, sosem fogy el.
7/7 anonim válasza:
Átlagosan 8GB, de csak kint és munkábna használom. Otthon van optika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!