Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 360 bowser használóktól...

360 bowser használóktól kérdezem, hogyan kezeli a YouTube videókat? Nálam elég gyatrán, főleg ha teljes képernyőre veszem. A webkit-ről át vált ugyan az IE11-re, de így sem tökéletes. Egyébként mi a véleményetek általánosságban a böngészőről?

Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyen noname vackokat nem használnék. Nem értem mi most ez a nagy böngésző "fejlesztési" (tulajdonképpen csak forkolják a Firefoxot/Chrome-ot/Internet Explorert) mánia. Lassan már több böngésző lesz, mint weboldal.
2015. febr. 9. 13:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Böngésző mániás vagyok, keresem mindíg az egyszerűt a leggyorsabbat. Igaz még nem találtam meg, várom a segítségedet.
2015. febr. 9. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: te olyan vagy, mint a tejes asszonyok a shopstop-ban! :->
2015. febr. 9. 13:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Azok milyenek?
2015. febr. 9. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Képesek kipakolni a tejespultot a közértben, és minden tejen megnézik, hogy meddig tart a szavatossága. Ezt minden héten eljátszák, mintha hátul, valahol a sok tej között lenne néhány, amikben évekig eláll a tej.

Ugyanezt érzem nálad, hogy noname-abbnál noneme-ebb brózereket próbálgatsz, hogy majd egyszer felfedezd a szent grált, ami kicsi, gyors, mindent tud. Mindezt úgy, hogy 1 ázsiai csávó csinálja homemade projectben, miközben a firefox + chrome programozói vért izzadnak, hogy hónapra-hónapra gyorsítsák a kódot.

Röviden: nincsen csodatej és csodabrowser sem.

2015. febr. 9. 13:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Becsülöm a frappáns válaszod ! Üdvözöllek.
2015. febr. 9. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Az a tévedés egyesek fejében, hogy ma már a gyors browser egy az egyben egyenlő azzzal, hogy gyorsan tolja a javascriptet. Nem azért lassú egy weboldal, mert az animgifek vagy a jpg-k, vagy a fontok kipakolása lenne annyira nehéz feladat szegény brózernek: a javascript a durva. Az meg ugyanannyi minden brózernek, és itt a firefox és a chrome fej-fej mellett halad a v8-cal és az ionmonkey-val.

Nézd meg, ez a firefox-os brózer optimalizálük bibliája. Naponta frissül, és látod, h melyik javascript engine vezet. [link] Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy noname browser optimaliálásába tizedennyi energiát se öl se, mint a chrome meg firefox csapat, és ha valahol látnának egy látványosan gyorsabb megoldást, akkor már másnapra beolvasztanák a kódbázisba.

Szóval manapság nem a brózerek a lassúak, hanem a weboldalak vannak telepakolva iszonyat hosszú javascriptekkel, és az a lassú.

2015. febr. 9. 14:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Csodállak Te egy "nagy fej " lehetsz a számítástechnikában, én csak egy kezdő 74 éves amatőr vagyok. Így nem csoda ha kíváncsiskodok. Mégegyszer kösz az intelmeidet. Üdv.
2015. febr. 9. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:

ha kis igényűt akarsz akkor ez kell neked:

[link]

2015. febr. 9. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Haya, a lynx ügyesen oldotta meg a javascript kérdést: nem kezeli egyáltalán. ;->
2015. febr. 9. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!