Valaki el tudná agyarázni, hogy hogy van ez? Google fiók, gmail ugyan az?
Figyelt kérdés
Bocsánat az idétlen kérdésért de már nagyon régóta nem értem... És kérlek adjatok valami kézzelfoghatóbb hosszabb választ, mintha most zuhantam volna a holdról. Szóval én úgy tudtam hogy a gmail egy levelezőrendszer ami a google-é (?). Viszont mi ez, hogy google fiók?? És mikor telefonról youtube-ozok, s rámegyek az email címemre, akkor is azt írja ki, hogy fiók hozzáadása. Mik ezek a fiókok? Vagy hogy is van ez? Nagyon nagyon köszönöm ha valaki tud válaszolni!!!2014. okt. 27. 16:23
1/3 anonim válasza:
Eredetileg ugye volt a gmail fiók, de ahogy a google nő, egyre több szolgáltatást nyújt, közben megvette a youtube-ot. Ezért van hogy ha volt egy gmail-es fiókod, idővel kaptál mellé még egy csomó szolgáltatást (felhő, youtube, google+, naptár, meg hasonlók), de lehet hogy volt eleve egy youtube fiókod is még a felvásárlás előtt. Na ezeket elméletileg összekötheted valahogy, a külön youtubeos fiókot akár meg is szüntetheted (valahogy... :)
Kb ugyanaz a helyzet mint a Skype esetében. Ott is van Microsoft fiók, és Skype fiók, csak ugye a Microsoft megszüntette az msn-t és megvette a skype-ot. Szóval káosz. :)
2/3 anonim válasza:
A google fiók magába foglalja a google főbb szolgáltatásait. Gmail, Drive, Fotók, Google+, Google Play, stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!! :) Még egy kérdé csak: a google fiók és gmail fiók ugyan az? mert mikor megvettem az 1. okos telefonom, akk. kiírta hogy be kívánok e jelentkezni a google fiókomba... vagy a google fiók szó ezt az Egészet foglalja magába?
2014. okt. 27. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!