YouTube csatornát át lehet szervezni?
Úgy értem, hogy valami népszerű témával elérem az 1000 feliratkozót meg a 4000 óra nézési időt és utána megváltoztatom a csatornám.
Átnevezem és a saját videóim töltöm fel.
Ebben az esetben elveszítem a partnerséget és kezdhetem újra az egészet vagy maradok partner?
Úgy örülök, hogy csak okoskodni akar mindenki...
A kérdésre kellene válaszolni, nem mellébeszélni!
Ha nem a kérdésre akarsz válaszolni, akkor ne is írj!!!!
Köszi!
A kérdésre kaptál választ. A bevételszerzés feltételeinek folyamatosan fenn kell állnia, nem csak a jelentkezéshez. Ha csalással el is éred a kérelmi limitet és elfogadják, a nézők átverését nem fogják a feliratkozók sem tolerálni. Beesik vissza 1000 alá a számuk, és utána már nem jön pénz.
Első körben azt a feltételt próbáld megugrani, hogy a szabályoknak megfelelő tartalmat teszel közzé, mert a kérelemnél megvizsgálják majd hogy milyen videóid vannak. Nem elég a nézettség és feliratkozószám, a tartalomnak is megfelelőnek kell lennie, mivel a partnerprogram ellenőrzéshez és elfogadáshoz kötött, nem automatikusan jár a statisztikai adatok után. Addig felesleges álmodozni, hogy majd utána mi lesz.
Utolsó félig hasznos értékelést kaptál, mert új "ötletet" adtál.
Mégis csak jó az alapötletem és menni fog ez!
1000/4000-nel nem eri meg. Ott meg nincsen kialakult, fix kozonseged, csak nehany nezod, aki szereti a csatornad, de lelepnek azonnal, ha valtoztatsz. Talan 10x nagyobb szinten mar bevalhat, mert akkor mar sok a regi nezo, aki miattad van ott, mindegy nekik mit csinalsz, akik lekopnak, azok helyett meg jonnek folyamatosan az ujak az uj tartalom miatt.
De ilyen pici csatornakent konkretan csak tonkretenned azonnal, amit elertel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!