Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az igaz hogyha túl sok kulcssz...

Az igaz hogyha túl sok kulcsszavakat használsz a youtube leírásban, törölhetik a csatornád?

Figyelt kérdés

Ebben a videóban láttam: https://www.youtube.com/watch?v=Qh4-hTA-Xgg

Azért kérdezem, mert én nagyon sokat szoktam használni, és nemsokára elérem a 100 feliratkozót. Ez akkor igaz vagy sem?

2022. szept. 18. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

2021-es a videó, nem találtam nyomát annak a szövegnek amit ott bemutatnak.

Tartsd be ezeket, hogy ne legyen gond:

[link]

2022. szept. 18. 11:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Arra vonatkozik, ha a Leírás (Description) mezőbe írsz egy csomó kulcsszót egymás után. A kulcsszó mezőbe írhatod őket, csak a leírásba nem. A leírásban (akárcsak a címben) értelmes leírást, összefüggő mondatokat vár a YouTube. Ezekben lehet, sőt érdemes is sok kulcsszót elhelyezni, de értelmes, emberek számára olvasható szöveg legyen, ne egy értelmetlen kulcsszó halmaz.

Ugyanez az általános SEO szabály a weboldalakra is. Értelmes szövegben kell a keresési kulcsszavakat elhelyezni, nem lehet a tartalom csak egy nagy kulcsszó kupac, mert azért bünti jár (hátrébb sorol a találatok közt).

2022. szept. 23. 23:13
 3/3 anonim válasza:
Nem.
2022. okt. 17. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!