Hogy lehetek feliratkozva egy olyan YouTube csatornára amit soha életemben nem láttam még? Valami kamu átverés lenne? (kép)
Figyelt kérdés
A csatornán semmi tartalom nincsen, csak ez az egy live amit nemrég indítottak.
Biztos, hogy nem iratkoztam fel erre a csatornára, ez 100%.
Kérdés, hogy akkor mégis hogy lehetek feliratkozva rá?
Vagy ez egy "lopott csatorna" lenne, amire valamikor régen feliratkoztam most meg átnevezték és ilyen kamu kripto szarságokkal akarnak embereket lehúzni?
Elég para...
2022. szept. 30. 01:59
1/6 anonim válasza:
Véletlenül rányomtál valamikor és úgymaradt.
2/6 anonim válasza:
Másra iratkoztál fel, átnevezték, letörölték a videókat és most ez van
3/6 anonim válasza:
Megértem a felháborodásodat, de mi akadályoz meg abban, hogy töröld a feliratkozást?
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Régen nekem is volt ilyen , lehet hogy pl amikor mobilon tapperoltam a YT-bot, véletlen az újjam rá ment a feliratkozásra, amikor épp valamit megnéztem.
6/6 anonim válasza:
Megváltozhatott a csati vagy véletlenül félrenyomtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!