Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi jelszót hol tudok megadni?

Wifi jelszót hol tudok megadni?

Figyelt kérdés
alapból nem kér a telekomos jelszót, nicns beállítva semmi gondolom, csak a biztonsági kulcsot. sosem nyúltam még hozzá de be szeretnék állítani jelszót is, ezt hol és hogy tudom pontosan megtenni?
2022. szept. 23. 19:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
NA! miután nem segített senki csak megfejtettem valahogy hogy (esetemben) hogy kell, akkor leírom másnak ha hasonló lenne, a Sagemcom oldalára kellett felmászni, belépni azzal a jelszóval ami a dobozon van, utána a vezeték nélküli fülnél átírni a biztonsági kulcsot. ezt nem volt hajlandó elmondani senki 3 mondatban
2022. szept. 23. 21:27
 12/14 anonim ***** válasza:

A szolgáltató által adott routeren alapból van jelszó. Rá van írva az aljára.

Elfelejtetted hol kapcsoltad ki..? Vagy most is van jelszó csak nem tudsz róla? (mert nem kell naponta megadni)

2022. szept. 24. 01:01
 13/14 A kérdező kommentje:
eddig gyárit használtam, csak egy olyan helyzet állt elő hogy a szomszéd átjött használni az én wifim és ezután gondoltam megváltoztatni
2022. szept. 24. 01:05
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
hello, ezt szerintem egy senki nem fogja tudni elmagyarázni sajnos.
2022. szept. 24. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!