Wifi jelszót hol tudok megadni?
Figyelt kérdés
alapból nem kér a telekomos jelszót, nicns beállítva semmi gondolom, csak a biztonsági kulcsot. sosem nyúltam még hozzá de be szeretnék állítani jelszót is, ezt hol és hogy tudom pontosan megtenni?2022. szept. 23. 19:05
1/14 A kérdező kommentje:
ileltve a másik hülye kérdésem hogy azt láthatom valahol gépről hogyha valaki csatlakozva van wifiről tőlem?
2022. szept. 23. 19:06
2/14 A kérdező kommentje:
ezt próbáltam [link] de nekem ott nincs wi-fi lehetőség csak ethernet, mert gépen kábellel vagyok
2022. szept. 23. 19:30
3/14 anonim válasza:
Inkább kérj meg valakit aki ért hozzá, bár ehhez elég lenne egy Google kereső. Gyorsabb amíg megcsinálja mondjuk a szomszéd, mintha itt általános iskolás informatika órát tartanánk.
4/14 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek, nincs kit megkérnem
2022. szept. 23. 19:33
5/14 anonim válasza:
Ott a szomszéd, rokon, akárki. Vagy tanuld meg használni a Googlet.
6/14 A kérdező kommentje:
néztem, nem az első dolgom volt ideírni! de még nem csináltam ilyet és ha tényleg általános iskola szint akkor csak én nem keresgélek jó helyen pedig már mindent átbújtam a net beállításoknál
2022. szept. 23. 19:38
7/14 A kérdező kommentje:
látom videóból mit kéne, de mivel nincs wifi ikonom csak ethernet meg vagyok lőve
2022. szept. 23. 20:21
8/14 anonim válasza:
Inkább mondd le az internetelőfizetést. Neked nincs szükséged rá.
9/14 A kérdező kommentje:
neked sem az ittlétre
2022. szept. 23. 20:29
10/14 A kérdező kommentje:
minden kategóriának megvan a maga f*szkalapja itt, de hogy tényleg mindig sikerül belebotlani ezekbe nem hiszem el
2022. szept. 23. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!