Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet ez a Facebook komment...

Somló Volán Zrt. kérdése:

Mi lehet ez a Facebook kommentszekcióban?

Figyelt kérdés

Szoktam látni ilyen fura buborékokat amikben mintha valami link lenne, néha-néha a Facebook posztok alatti kommentszekcióban. Erről volna szó: [link]

Próbáltam azt, hogy rányomok, de nem történik semmi. Ez már egy jó ideje így van. Ma mutatta ezt nekem egy osztálytársam és mondta is, hogy valami matricát akart küldeni és neki így adja ki és már nagyon idegesíti. Én is kipróbáltam és eddig akármit küldtem, ilyet nem dobott ki. Lehet csak nem voltam elég alapos. Azt válaszoltam az osztálytársamnak, hogy lehet bug vagy akart dolog, vagy az is lehet, hogy a Meta már észrevette, hogy van egy ilyen hiba, csak még nem tudták kijavítani, egyszóval én is csak találgatok, hogy mi lehet ez. Sőt! Az is felmerült bennem, hogy ez nem mindegyik matricánál van így csak 1-2-nél, fogalmam nincs. Abban biztos vagyok, hogy bug. Ti is találkoztatok már ilyennel? Illetve tudja e valaki, hogy ez mitől van?

2022. szept. 19. 17:35
A kérdező szavazást indított:
Tapasztaltam már ilyet.
Még nem tapasztaltam ilyet.
3 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez valamilyen beszúrt tartalomra való közvetlen hivatkozás. Például egy külső oldalra vezető link vagy az oldal saját tartalmaira mutató link, és a tényleges tartalom helyett jelenik meg, mert azt az oldal nem tudta már betölteni (megváltozott, törlődött, adatbázis hiba miatt nem jelenik meg, a link olyan szerverre mutat amelyik épp leállt, így nem töltődik be a kép stb.).

Mivel ez a Facebook rendszerén belüli hiba és nem felhasználói, nem lehet vele mit kezdeni, lehet hogy egy idő után megjelenik a tartalom, ahogy a hibát elhárítják.

2022. szept. 19. 17:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Ment a zöld. :)
2022. szept. 19. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek GIF-ek lennének, csak bugos a Facebook és nem mutatja őket.
2022. szept. 19. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!