Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom jelenteni a tagot...

Hogy tudom jelenteni a tagot hardveraprón?

Figyelt kérdés
Úgy egyeztünk meg előre utal. Sosem volt bajom az oldalon, ment minden ahogy kellett évek óta. Mondom neki előbb feladom (sokszor volt így) aztán mondom mennyit utalj. Mondta oké rendben, de 4 napja "elfelejtett" utalni. Látom hogy minden nap belép de nem ír vissza. A ramok már nála. Én meg - 4700 ft. Nem nagy pénz tudom, de ez nagy gerinctelenség azért.. Tudom az oldalon jelenteni őt?
2022. szept. 6. 08:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Okés köszi
2022. szept. 6. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Én minden további nélkül tudom jelenteni a saját hirdetésemet, sőt még le is van írva, hogy milyen információkat közöljek, ha csalást szeretnék bejelenteni.
2022. szept. 6. 18:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen de az nem felel meg annak amit jelentesz. Ha olvastad.. Amúgy ebben a pillanatban utalta el a pénzt..
2022. szept. 6. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Dehogynem, hiszen átvertek...
2022. szept. 6. 22:52
 15/17 A kérdező kommentje:
A staff írta.. mindegy megoldódott.
2022. szept. 7. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Ha a saját hirdetésedet jelented akkor te vagy a csaló nem?

Egyébként volt már párszor olyan hogy nagyobb áruházból rendeltem és előbb elküldték a cuccot minthogy megvárják hogy kifizessem most akkor én csaló vagyok?

2022. szept. 23. 20:16
 17/17 A kérdező kommentje:
:3
2022. szept. 23. 23:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!