Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digi előfizető vagyok.Mióta a...

Digi előfizető vagyok.Mióta a ONE átvette,belső eszközzel nem tudok tabletten tv-t nézni,az ügyfélszolgálata terel,hogy kössek új szerződést a ONE-al. Megszűnt a Digi-Online.Sokan Digi előfizetők,meddig nem kényszeríthetnek erre?

Figyelt kérdés

febr. 3. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is DIGI előfizető vagyok és ugyanúgy tudok TV-t nézni a számítógépemen is mint ezelőtt.
febr. 3. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Igen, a Digi Online megszűnt, a One TV van helyette, de csak akkor működik ha átszerződsz. Ami rögtön +1000-2000 Ft a havidíjra, plusz még szopsz a tévészolgáltatással, mert box vagy kártya kell, míg eddig simán ment (és a nem átszerződötteknek megy) anélkül is.
febr. 3. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:
A ONE-nál smartkártyát csak a legkisebb csomaghoz adnak,tableten melyik app-al tudnék tv-zni?Mindenesetre nem szerződök át addig,amíg nem köteleznek,de ezt gondolom nemsokáig engedik.
febr. 4. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is DIGI-s vagyok és én se váltok az One-hoz amíg nem köteleznek rá.

Olyat olvastam, hogy ebben a félévben még nem lesz kötelező de majd kiderül.

Ha köteleznek akkor a Telekomhoz fogok menni.

Továbbra is a DIGI-s csomag tarifákat fizetem.

[link]

febr. 5. 06:29
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi kérdező! Már január 1.-én köteleztek arra hogy ONE-s legyél! Csak te még nem tudsz róla! A számládon az 1270-es telefon szám már az ONE-hoz csörög. És lesz majd neked is set-top-box-od. Vagy TV adás nélkül maradsz! A DIGI Online helyett az ONE TV APP van! Amit csak ONE előfizetéssel tudsz nézni. Tehát ha ONE TV app kell akkor át szerződsz. Ha nem kell az app akkor nem szerződsz át. De arra számíts hogy egyre több lesz majd a kódólt csatorna. Ugyanis az ONE kódólni fogja a csatornákat. Még hozzá még az idén nyáron. Szóval majd set-top-box nélkül nem fogsz tudni tévét nézni sem.
febr. 13. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!