Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom jelenteni a tagot...

Hogy tudom jelenteni a tagot hardveraprón?

Figyelt kérdés
Úgy egyeztünk meg előre utal. Sosem volt bajom az oldalon, ment minden ahogy kellett évek óta. Mondom neki előbb feladom (sokszor volt így) aztán mondom mennyit utalj. Mondta oké rendben, de 4 napja "elfelejtett" utalni. Látom hogy minden nap belép de nem ír vissza. A ramok már nála. Én meg - 4700 ft. Nem nagy pénz tudom, de ez nagy gerinctelenség azért.. Tudom az oldalon jelenteni őt?
2022. szept. 6. 08:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Tudod jelenteni.
2022. szept. 6. 09:04
 2/17 anonim ***** válasza:
55%
Oldalnak vannak elérhetőségei azok valamelyikére írj.
2022. szept. 6. 09:08
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
A hirdetés alatt a jelent gombra kattintva. De írhatsz a csalók topikba. A pénzedet nem valószínű, hogy látni fogod már.
2022. szept. 6. 09:34
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi nyomom is!
2022. szept. 6. 10:27
 5/17 A kérdező kommentje:
Saját hirdetésem nem tudom jelenteni.
2022. szept. 6. 10:31
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Próbáld meg valakinek a hirdetésében jelenteni úgy, hogy tedd bele a saját hirdetési linkedet is. Az üzenet váltásokat látja a Staff.

Ha van a csomagküldésről bizonylatod, fényképezd le és azt a linket is tedd bele.

2022. szept. 6. 11:43
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 azzal nem foglalkoznak írták a mit ne jelents résznél. Bizonylat megvan. Vagyis az ajánlott szelvény
2022. szept. 6. 13:48
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

Akkor kérjed az adás-vétel értékelését, és ott letudod írni, hogy mit csinált. Azt tudod bizonyítani, hogy elküldted neki a bizonylattal.

Én kértem már a Staff-tól így értékelést és engedélyezte.

2022. szept. 6. 14:22
 9/17 A kérdező kommentje:
Én vagyok az eladó így ő tud értékelést kezdeményezni. Jelentetettem de mivel a fel sorolt pontoknak nem felelt meg (nem is tud hisz a saját hirdetésem tudom csak jelenteni ez esetben) így nem tudnak mit kezdeni vele. De! Fel órája írt hogy most gépközelben van.. Vicc amúgy hogy egy ilyen kis összeget is próbál valaki elcsalni, ráadásul visszaél a másik bizalmával..
2022. szept. 6. 14:35
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

- Pont erről üzentem, hogy kilehet kerülni az értékelés engedélyezését ha a másik nem akarja vagy nem kezdeményezi akkor is, mert a "Staff is tudja engedélyezni".

- Azt is írtam, hogy valaki másnak a hirdetésében jelentsd a problémádat a saját hirdetésed linkjével és a problémád leírásával. A Staff minden üzenetet lát. Ha a pénzt nem küldi el legalább negatívot tudsz neki adni.

2022. szept. 6. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!