Instagram fiók átmeneti zárolása, megoldás lentebb?
Ha beirod a neved es utana mesz ra az elfelejtett jelszora, akkor lesz olyan opcio hogy a bejelentkezesi kodot olyan emailre kuldtek amihez mar nem fersz hozza.
Bocsánat, mar nem emlekeztem teljesen pontosan hogy csináltam tegnap, de már vissza neztem
megpróbálom leírni még egyszer egyben. :
1. amikor feladja a bejelentkezést, ne tölts ki semmit, menj rá alul a "segítség e bejelentkezéshez"-re.
2. beírod a felhasználóneved, és utána nem a továbbra mész, hanem alul az 'nem tudsz új jelszót beállítani?"-ra menj.
3. ott kiadja az email címed, és hogy tovább. de itt se arra menj, hanem hogy próbálkozás másik módszerrel.
4. itt kell kiválasztani a 2. lehetőséget
5. igen, van rólad fotó a fiókodban
6. be kell írni a jelenlegi, működő email címed.
7. kapsz az ÚJONNAN megadott email címre egy ÚJ kódot, amivel tovább tudsz lépni, és utána jön a videós azonosítás, de a legvégét már nem tudom újra nézni, mivel nekem most működik
remélem sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!