Ha az email-em a @ előtt helyes viszont a @gmail -t rosszul írtam, miért fogadta el az Instagram?
Gmali -t írtam. Átmenetileg zárolva van és nem eneged tovább a bejelentkezéstől. Viszont azt sem értem, hogyan fogadhatta el így... És a biztonsági kódot az email-re küldené, ami megvan adva. Viszont két betű el van írva... Mondjak le teljesen az Instagram fiókomról és hagyjam? Vagy valakinek van valami ötlete mit tehetnék?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ezzel az a baj, hogy a formátumot elenőrzik.
xxxx@yyy.zzz
Hogy legyen valami ilyesmi. Nem adatbázisból kell válogatni, hogy csak ilyen vagy csak olyan email cím a jó. Hanem mindent elfogad ami bizonyos formai követelményeknek megfelel. A tièd megfelelt, csak nem olyan az email címed. A visszaigazoló email hogy zajlott?? Mert olyat is kellett volna, hogy kapj. Ha ez bem történt meg akkor egy üres fiókért nem kár. Ha meg kiküldték a rendes email címedre, akkor lehet, hogy van benne némi autocorrect, nekem volt már olyan mikor hasonló elírást javított a rendszer egy oldalnál.
Sajnos visszanéztem, és semmilyen visszaigazoló emailt nem írtak. Illetve instagramon sem írta, hogy nincs megerősítve. De összevan kapcsolva a facebookommal, ezért nem értem miért nem tudnak igazolni úgy, hisz az email ugyanaz, csak eltér a vége.
Ezt írja ki, és utána az emailemre küld egy kódot, ami persze hibás:
"az email ugyanaz, csak éltér a vége"
Nem, nem ugyanaz. Mellesleg ha két különböző helyen kérik el, akkor nyilván semmi köze egymáshoz a kettőnek.
Ahogy írták: nem adatbázisból ellenőrzi meg ilyenek, hanem elkéri, és aztán pl. küld egy emailt a gmali.com -nak, a kispistike postafiókra.
Amitől te még nem láttál gmail.com-on kívül mást, attól még lehet más. Az a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!