Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért viselkedik ilyen hülyén...

Miért viselkedik ilyen hülyén az új internetünk ha játszok?

Figyelt kérdés

Tegnap lett új internet beköttetve, ami fényévekkel gyorsabb mint az előző, de valamiért mégis furán viselkedik.

Ha játszok, akkor a pingem szinte mindig jó (általában 50 alatt van), de a PL-em (packet loss) konkrétan meccsenként változik hogy milyen. Előbb például végig 0% volt stabilan, a következő meccsben ugyan abban a játékban meg ugrált 10-30% között. És ezt így felváltva csinálja kb.. Mi lehet a baj?

2022. aug. 5. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
valaki töltöget a hálózaton
2022. aug. 5. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Mint azt írtad, csomagvesztésed van. Ez akkor fordul elő, ha valamelyik eszköz a hálózaton nem tudja lekezelni az adatfolyamot, a többletet egyszerűen eldobja. Nekem a szolgáltató modeme volt a ludas, nem bírta kezelni a PPPoE kapcsolatot, bridge módba kapcsoltatva, saját eszközzel kezelve a PPPoE kapcsolatot jó lett.
2022. aug. 5. 19:06
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Akkor is ezt csinálja ha csak egyedül vagyok
2022. aug. 5. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Koaxnal lehet rossz a jelerosseg, barmilyen radion erkezo (mikrohullam, 4-5g..) pedig zavart a jel.
2022. aug. 6. 01:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehúzkodtam a védőfóliákat a modemről, azóta nagyjából elmúlt a probléma
2022. aug. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!