Mi lehet a probléma a youtube-al?
Figyelt kérdés
Néhány napja elkezdte, hogy random videóknál akad a kép, de a hang megy tovább. A minap pedig nem indul el maga a videó sem, de nem az összes, van amit lejátszik és elindul rendesen, mint máskor, van ami meg sem nyikkan, kicsit frusztráló, ha legalább egyik sem menne, akkor érteném, hogy biztos nálam a hiba, de így nem tudom mi van. Minden driver up to date, firefoxot használok, oké, még nem próbáltam másik böngészővel (ez lesz a megoldás, ha semmi mást nem találok vagy nem változik a dolog), de ha már valamit lejátszik, valamit nem, tudni szeretném mi az oka.2022. júl. 4. 16:04
1/4 anonim válasza:
Amúgy maga az internet az zavartalan, nem ingadozik néha?
Próbáltál más videó oldalakon online filmeket sorozatokat nézni?
időnként egy speed testet csinálni, amikor akad csinálj egy tesztet.
2/4 anonim válasza:
Kapcsold ki a böngészőben a kiegészítőket, próbáld másik böngészővel is, próbáld ki, hogy másik oldalakon jól megy-e a videó.
3/4 A kérdező kommentje:
Az internetnek semmi baja, minden más tökéletesen megy, egyedül a youtube, ami szórakozik. De ugye az is össze vissza, pl most kipróbáltam, amit tegnap nem indított el, azt most elindítja... egyszerűen megőrjít, ha ilyen kiegészítő vagy böngésző probléma lenne, akkor semmit nem játszana le, nem?
2022. júl. 5. 11:12
4/4 anonim válasza:
3
Csak próbáld ki amit mondtam, nagy eséllyel jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!