Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csak a Google oldalak...

Miért csak a Google oldalak (Google, Gmail, Youtube) jönnek be?

Figyelt kérdés

Elég furcsa internet problémám van kb. egy hete, amiről sokat lehet olvasni a neten, de az én gondom kicsit másabb.

Sajnos egyre sűrűbben, kb. fél-egy órákra teljesen meghülyül a netem, és csak Google oldalak töltenek be. Nemcsak a böngészőben, internetet használó programok/appok is leállnak. A neten sokat olvastam erről, de szinte mindenhol csak egy eszközzel van probléma, és egy DNS beállítás meg is oldja. Sajnos nálunk egyik eszközzel sem megy ilyenkor a net megfelelően (2 okostelefon, 1 okos TV, 2 laptop). Próbáltam kábellel és kábel nélkül is, próbáltam újraindítani a routert, de egyelőre semmi. Gondolom mivel néhány oldal megfelelően működik, a szolgáltatót (Voda) felesleges keresnem ezzel. Valakinek javaslat?

2021. okt. 30. 08:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!