Youtube kezdőlapi videó ajánló problémára megoldás?
A youtube csak és kizárólag olyan videókat kezdett ajánlani a kezdőlapon, amiket soha nem néznék meg (kezdve a random orosz videóktól a magyar gyúrós videókon át a kínai politikáig). Ez kb. 3-4 napja kezdődött. Hiába kezdtem el olyan videósokra, videókra rákeresgélni, amiket nézek és szeretek, nem ajánlja fel az ő videóikat, max csak 10 perccel az után, hogy az összes érdektelen videónál rányomtam a "Nem érdekel"-re, "Ne javasold ezt a csatornát"-ra.
Ugye idáig mindig csak azokat a videókat dobta fel, amiket jelenleg néztem, vagy a Megnézendő videók lejátszási listán voltak, vagy esetleg ha egy videós akit gyakran nézek, új videót töltött fel. Másnál is megbolondult a youtube, vagy csak nálam ilyen? És mit lehetne ez ellen tenni?
Én még nem próbáltam, de ezt találtam:
"On your computer, go to your Google Account. On the top left-navigation, click Data & personalization. Under "Activity controls," click YouTube History, then click Manage activity. Confirm to save your choice."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!