Milyen témakörben, és milyen gyakran szoktad használni a gyakorikerdesek.hu weboldalt?
Figyelt kérdés
gyakorikérdések.hu2022. jún. 24. 20:30
A kérdező szavazást indított:
Kérdéseket szoktam fel tenni
Válaszolni szoktam
Próbálok egy témakörre válaszolni, vagy kérdezni
15 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szia!
Válaszolni szoktam, főleg a telefonos, és a számítógépes rovatokban.
2/5 anonim válasza:
Első soron nézni és szörnyülködni, hogy olyan kérdéseket tesznek fel naponta, amire 2p se rákeresni a megfelelő válaszért.
Másod sorban, válaszolni akkor, ha a kérdés nem triviális és több tényezős, amire már kell egy adott informatikai tapasztalat, de még civileknek sem megugorhatatlan ez.
Harmad sorban, olvasni a 12éves doktorandusz válaszait popkornt csemegézve.
3/5 anonim válasza:
Politika, elektronikus eszközök, számítástechnika.
Napi szinten.
4/5 anonim válasza:
Minden, néha rákapok, és akkor folyamatosan válaszolgatok és kérdezgetek.
5/5 anonim válasza:
Elsősorban a számítástechnika rovatot nézem és tudásomhoz mérten válaszolni szoktam a feltett kérdésekre. Ezen kívül rendszeresen figyelem az ezotéria rovatban elsősorban az ufo észleléseket és a jóslás rovatokat. Ez utóbbiakból kiderül, hogy milyen nagy az isten állatkertje és helyenként sajnos lyukas a kerítés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!