"normális ember simán elolvassa a választ és utána eldönti, hogy számára hasznos volt-e."
És ha laikus a témában, akkor mi alapján dönti el, hogy az a válasz helyes-e?
6-os
Értem.
Ilyennel én még nem találkoztam, de lehet hogy létezik a jelenség. Ha van ilyen, akkor az elég nagy butaságra vall. Nem lehet az Ncore-t és egy bárki számáras szabadon és legálisan hozzáférhető streaming szolgáltatást egy kalap alá venni.
Amúgy a Disney-vel mi a bajuk a fidesztáliboknak?
Az ő filmeikben is olyan rejtett utalások vannak, amitől dragqueen lesz az óvodás?
Benne van az Origo-s cikkben:
"Ahhoz már hozzászoktunk, hogy akárcsak a Netflix, a Disney Plus sem a minőségi tartalmakra vagy éppen a zökkenőmentes technológiára helyezi a hangsúlyt, sokkal fontosabb számukra az ideológiai nevelés."
Ennyi indok bőven elég egy lejáratókampány indítására. Egybites fidesznyikok ilyenkor tollat ragadnak és minden hazugságot összeírnak.
17: Azt idézted, hogy "Disney Plus sem a minőségi tartalmakra vagy éppen a zökkenőmentes technológiára helyezi a hangsúlyt"
Nem elég hogy úgy önmagában ország botrányos amiket össze hord egy ilyen szenny szar oldal mint az Origo, de még ezzel az ídézetével is azt igazolja, hogy hogy olyan segghülye az aki írta, hogy ilyen szerintem nincs is! Pedig sok hülye emberrel találkoztam már... Ha a cikk írójának nem elég a Disney által felvásárolt legnevesebb, és legnagyobb sikert elért filmeket gyártó cégek a sikereik álltal nemzetközileg is Elismert neve, Vagyis a FÉL FILMES VILÁG! (((Marvel, Pixar, 21st Century Fox, Star, National Geographic, Lucas Arts, Fox 22 regionális sportközvetítő tévécsatorna, Fox Searchlight Pictures, Fox 2000 Pictures, Fox Family és Fox Animation, FX Productions, Fox21, FX Networks, Fox Networks Group International, Star India cégek, valamint a Fox ellenőrző részesedései a Hulu, Tata Sky és az Endemol Shine Group cégek))) akkor tényleg hülye a cikk írója!
A legjobb filmeket tette fel a disney a listáira, mind ezt szinkronnal, és 4 k ban!
Valójában épp ellenkezőleg áll a helyzet! Ha az eddigi legjobbnak tartott Netflix nem mutat valami kirívóan ujat, Márpedig nem fog tudni, a fenti okok miatt, akkor szépen lassan lehúzhatja a rolót! Mert mindenki át fog menni az olcsóbb Disnyre! Disney 2500/hó ért adja (ha évest veszel akkor olcsóbb!) a jobb, és 4K tartalmat, amig a Netflix a szarabbat 4500-ért, és azért 4500, hogy a filmek max. 30% 4k -ban nézhesd. Ha Disney ára felmenne 4000-re, akkor is a disney a jobb, SOKKAL jobb, és akkor si löttek a Netflixnek (meg a többinek)
Ebből is látszik, hogy mekkora egy darab szar az Origó, a cikkjeivel együtt! És az, hogy mennyi buta *** ember van! (mondjuk ez már akkor kiderült, amikor a vírus helyezt idején kommentelt a sok oltatlan hülyegyerek.)
Ugyanazon az oldalon a következő írás: "Disney és a szélsőbaloldali véleményterror: Florida szembeszállt vele"
Valahogy az origo és a fidesz nem tud szabadulni az ellenséghajkurászástól.
A másik meg amennyire csak lehet (szerintük) folyamatosan megy az ukránok hibáztatása a háború miatt. Most ép, hogy a szemetek nem akarnak békét... ultragázosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!