Csak nem #napihiszti? Jöhet az Ncore-os kérdés is, várjuk!
2022. jún. 19. 00:10
2/29 anonim válasza:
Azt, hogy sikerült a leghitványabb bulvárlapok egyikét beidézned, aminek sikerült messzemenő következtetést levonni egy szolgáltatás sikeréről 3 nap alatt.
Majd térjünk vissza erre a kérdésre 3 hónap múlva!
2022. jún. 19. 00:12
3/29 anonim válasza:
Az origo a hatalmas bukás. 70-esnél magasabb IQ-val senki sem hivatkozik arra a szennylapra, és nem is hiszi el még a pontos időjelzését sem.
Ez a cikke sem más mint a pofátlan seggnyalás a kormányzati propaganda szajkózásával.
2022. jún. 19. 00:23
4/29 anonim válasza:
Ahogy látom, megjöttek a Fidesz-bérenc, és Ncore-szponzorált lepontozódémonok is.
2022. jún. 19. 00:32
5/29 anonim válasza:
"és Ncore-szponzorált lepontozódémonok"
Ezt kifejtenéd?
2022. jún. 19. 00:34
6/29 anonim válasza:
#5: Arra értettem, hogy van itt az oldalon pár nagyon elvakult Ncore-rajongó, akik személyes sértésnek veszik, ha bárki elő mer fizetni valamilyen streaming szolgáltatásra, és aki jót mer róluk írni, azokat zsigerből lepontozzák.
A szponzorációt természetesen átvitt értelemben értettem, bár nem kizárt, hogy némelyikük az oldalon komolyabb szerepet tölt be.
2022. jún. 19. 00:43
7/29 anonim válasza:
Na mert akinek a pontozás ennyit jelent, az megint oly sok mindenről tesz tanubizonyságot, vagy mégis mit oszt vagy szoroz hogy menyni van abban a karikában?
2022. jún. 19. 01:01
8/29 anonim válasza:
#7: Azt, hogy amikor valaki megnézi egy kérdésre adott válaszokat, elsődlegesen az alapján fogja a válaszok relevanciáját értékelni, hogy mellette egy zöld, vagy egy piros karika van-e.
2022. jún. 19. 01:18
9/29 anonim válasza:
Nem, normális ember simán elolvassa a választ és utána eldönti, hogy számára hasznos volt-e.
2022. jún. 19. 02:17
10/29 anonim válasza:
Origohóz méltó cikk, aminek rögtön az első bekezdésében mondatonként lehetne cáfolni az elhangzó állításokat. Különösen vicces, hogy aztán a cikkíró is megjegyzi, hogy amúgy a piac a Disney-t igazolja... Akkor nem is tudom miről beszélt eddig. Tovább nem bírtam olvasni, mert egy nagy marhaság az egész cikk, ezt előre is tudom ennyi alapján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!