Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudom hogy facebookon...

Honnan tudom hogy facebookon felhasználják a képeimet?

Figyelt kérdés
Nemrég olyan információt kaptam, hogy létrehoztak egy álprofilt facebookon az én képeimmel. Ismerem azt aki ezt tehette, de Ő tagadja, és amúgy se vagyunk jóban, bizonyíték pedig nincs. Hogyan tudok rákeresni facebookon arra, hogy valahol, valamelyik profil az én képeimmel szerepel?

#Facebook #képek keresése
2022. jún. 11. 13:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10 igen: nem látok törvényi hivatkozást és pontos idézetet. Illetve nem értem hogy kapcsolódik ide ez a név.
2022. jún. 14. 00:50
 12/12 anonim válasza:

Fletó beszédét nem tudják, ki szivárogtatta ki, de szerintem a szivarogtató nem követett el bűncselekményt, akarmiért is tette.

A facebookos eset egyértelműen képmassal való visszaélés. Mint hamis profilt a facebook is bezarja, ha meg feljelentést tesz az illető, kiderülhet, ki tette, de egy feljelentésnél szempont az is, hogy milyen súlyú visszaélést követett el az illető. Ha csak böngészett, stb, és szüksége volt egy arcképre, az ember nem tesz feljelentést, csak törölteti a profilt.

2022. jún. 22. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!