Honnan tudom hogy facebookon felhasználják a képeimet?
Figyelt kérdés
Nemrég olyan információt kaptam, hogy létrehoztak egy álprofilt facebookon az én képeimmel. Ismerem azt aki ezt tehette, de Ő tagadja, és amúgy se vagyunk jóban, bizonyíték pedig nincs. Hogyan tudok rákeresni facebookon arra, hogy valahol, valamelyik profil az én képeimmel szerepel?#Facebook #képek keresése
2022. jún. 11. 13:40
1/12 anonim válasza:
Van erre szerintem egy beállítás
2/12 anonim válasza:
Amelyik képet feltöltöd a netre az már közpréda.
Ha találsz magadról olyan képeket a neten amelyeken olyan pozitúrában vagy ami sose történt meg.. És még rá is akarsz keresni..? Inkább ne foglalkozz vele.
3/12 anonim válasza:
Nos, tanultál valamit a facibukról...nem kell:)
4/12 anonim válasza:
Jelentheted a profilt a Facebookon. Illetve a rendőrségre is mehetsz ugyanis ez a képmásoddal való visszaélés.
5/12 anonim válasza:
2:48. § (1) Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. bemásolom mielőtt valaki megcáfolná XD
6/12 anonim válasza:
5
Kivéve, amikor az érintett személy ismert ember.
7/12 anonim válasza:
6 kérlek másold be az erre vonatkozó törvényi hivatkozást, ha már egy törvényi hivatkozást próbálsz megcáfolni.
8/12 anonim válasza:
Miért szerinted ki kérte Gyurcsány engedélyét az Öszödi beszéd kiszivárgásakor?
9/12 anonim válasza:
8 meg tudod mondani kérlek, hogy ezt milyen kontextusban próbálod felhasználni érvként?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!