Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kezdjek neki új e-mail...

Hogyan kezdjek neki új e-mail cím használatának?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Új email címet szeretnék mostantól használni, a mostanit idővel el szeretném felejteni. Már vagy 10 éve megvan a gmail-em és már sok kéretlen tartalmat kapok, több ezer emaillel a tarsolyban.

Viszont ugye mindenhol ezzel a címmel (gmail) vagyok regisztrálva, ez vna mindenhol megadva.

Kigyűjtöttem azokat a fontosabb dolgokat, ahol meg kell változtassam az email címem majd az újra. Pl. ügyfélkapu, bank

Járható ez az út szerintetek?

Mire figyeljek, mit javasolnátok. Biztos elfelejtek valamit, ami késöbb kelleni fog.

Esetleg tippeket is adhatnátok, hogy hogyan kezdjek neki ennek az egésznek.

Köszi!

2022. máj. 27. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És az android fiókkal mi lesz? :)
2022. máj. 27. 22:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igaz 😁
2022. máj. 27. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jobban jársz, ha letiltod a kéretlen tartalmat.
2022. máj. 28. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Iratkozz le az összes hírlevélről. Pár órád el fog menni vele, de egyszerűbb, mint mindenhol lecserélni.

Minden levél alján ott a leiratkozás link.

2022. máj. 28. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Attól, hogy átállsz egy új fiók használatára, még a régit nem kell eldobni (nem is ajánlott, nehogy később valamiért mégis szükség legyen rá). Használhatsz párhuzamosan több fiókot is, most pedig elválasztod hogy az új fiókra csak a fontos regisztrációkat és privát levelezést viszed át, a kevésbé komoly regisztrációk pedig maradhatnak a régin (webáruházak, letöltőoldalak és egyéb olyan helyek amik el fogják adni az e-mail címed a spammereknek).
2022. máj. 28. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!