Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudhatja a Tiktok...

Honnan tudhatja a Tiktok mindkét telefonszámomat?

Figyelt kérdés

Technikai kérdés: vásároltam egy tabletet, beleraktam egy, mobil-internetezésre használt Vodafone simkártyát, aminek XXXXX a telefonszáma.

Feltelepítettem az eszközre a Tiktokot, és amikor kérte, hogy regisztráljak, felajánlott két lehetőséget: a tabletben lévő XXXXX t.számú vodás telefonszámomat, és a YYYYY számú telekomos számomat, amely sim-mel sosem találkozott ez a készülék. Kérte, hogy válasszak, melyikkel akarok regisztrálni...

2022. máj. 26. 00:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Zárójelben jegyzem meg, nem fogadtam el a tiktok felhasználói feltételeit, előbb írtam, hogy végül tovább sem léptem a valódi regisztrécióra, majd hétvégén megnézem mi ez az alkalmazás, amiért így rajong mindenki... Akkor kinek a feltételei közt szerepelt, hogy az első indítás után rögtön rákérdez a tiktok, hogy akarok-e olyan telefonszámot használni, aminek a kártyája nincs is az eszközben. De, mint mondtam, csak erre voltam kíváncsi, hogy ezt hogy csinálták...
2022. máj. 27. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Manapság bevezették ezt a "regisztrálj Google fiókkal", "regzisztrálj Facebook fiókkal" típusú regoisztrációt, így jelszót se kell megadni, "a másik cég szolgáltatásait használva" beléptet, talán ez állhat a háttérben, bár ha még regisztráció sem történt nem értem miképpen, de ha már egyszer is beléptél a Google fiókkal az eszközre ezek szerint valahogy ott van a telefonszám, lehet hogy a névjegyekhez szinkronizálta nem tudom.
2022. máj. 27. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
az mar eleg hogy windovst hasznalsz es annak a felteteleit elfogadtad telepiteskor
2022. máj. 27. 17:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem használok windowst.
2022. máj. 27. 19:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyedül a céges lapoton van itthon windows, de azon meg nem vagyok online személyes accokkal, ez nemtom hogy jön ide.
2022. máj. 27. 19:18
 16/16 A kérdező kommentje:
*laptopon
2022. máj. 27. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!