Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudhatja a Tiktok...

Honnan tudhatja a Tiktok mindkét telefonszámomat?

Figyelt kérdés

Technikai kérdés: vásároltam egy tabletet, beleraktam egy, mobil-internetezésre használt Vodafone simkártyát, aminek XXXXX a telefonszáma.

Feltelepítettem az eszközre a Tiktokot, és amikor kérte, hogy regisztráljak, felajánlott két lehetőséget: a tabletben lévő XXXXX t.számú vodás telefonszámomat, és a YYYYY számú telekomos számomat, amely sim-mel sosem találkozott ez a készülék. Kérte, hogy válasszak, melyikkel akarok regisztrálni...

2022. máj. 26. 00:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom valahol (Mondjuk a Google fiókodban) szerepel a Telekomos telefonszám, mondjuk a jelszótárolóban.
2022. máj. 26. 00:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát, frissen léptem be egy google-fiókkal, ez tényleg egy két napos új tablet. Ahhoz lenne kapcsolva a másik telefonszám, és ehhez így hozzáférhet az alkalmazás?
2022. máj. 26. 00:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokan feltöltik kontakt-listájukat, az összes ismerős telefonszámával, illetve az alkalmazásnak hagyják, hogy hozzáférjen ezen információkhoz és felhasználja.
2022. máj. 26. 04:34
 4/16 anonim ***** válasza:
A nagy techcégek mindent tudnak rólad akkor is, ha te szándékosan nem adod meg. Nemcsak a telefonszámodat, hanem hogy mikor hol jársz, kivel találkozol, kivel miről beszélgetsz - nemcsak chaten, hanem élőben is.
2022. máj. 26. 07:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Én még nem is regisztráltam (egyébként azóta sem) az alkalmazásba, tehát nem hagytam jóvá semmit, hogy lássam, már a regisztráció kezdetén kiírta mindkét számomat az első lépésként.
2022. máj. 26. 10:08
 6/16 A kérdező kommentje:
*hogy lássa
2022. máj. 26. 10:09
 7/16 anonim ***** válasza:
A Google fiókos dolog lehetett, amiért a másik számodat is ismerte, a #2 hozzászólásban amit írtál, ott az a Google fiók ha ismerte a számot, azért történt.
2022. máj. 26. 10:21
 8/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, akkor megfejtettük, de őszintén nekem ez így is eléggé fura.. kérdezés nélkül a google által egy ilyen alkalmazás hozzáférjen bármihez,,,
2022. máj. 26. 10:30
 9/16 anonim ***** válasza:
elfogadtad a felhasznaloi felteteleket? az hogy nem olvasod el az a te hibad
2022. máj. 26. 23:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg szerintem, hogy kárörvendjünk a hülyén, hogy "na belefutott valamibe", mert nem akkora dolog ez, hanem csak annyi a lényeg, hogy mi köze a tiktoknak a google-höz, mégis miért jó a googlenek, hogy egy ennnyire konkurens cégnek rögtön kiadja az adataimat, illetve én eleve nem tudtam, hogy lehetett a folyamatban ez a pont, de sikeresen megfejtettük: valszeg a google volt, de hogy ez neki miért jó, az tényleg kérdés.
2022. máj. 27. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!