Whats appon mindenki látja a telefonszámom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csak facebookom van,most viszont egy barátnőm azt mondta szedjem le ezt az alkalmazást,és beszéljünk ott,mert neki nincs facebook.
Szóval ha ott beírom a számom,bárki láthatja a telefonszámom stb.. vagy csak én?
Köszönöm
2022. márc. 26. 02:25
1/3 anonim válasza:
A profilban tudod állítani, hogy ki lássa, adatvédelemnél. Bár mintha az rémlene (nem vagyok gyakori Facebook felhasználó) hogy azt lehet állítani, hogy telefonszám alapján ki kereshet rád. Talán alapból meg se jeleníti hogy látható legyen, de lehet hogy ezt külön kell állítani, mindenesetre letiltható.
2/3 anonim válasza:
Kérdésben WhatsApp szerepelt, itt meg Fb alkalmazás szóval most nem nagyon tudom hogy melyik, előző válaszban Facebook alkalmazást írtam, mert azt szedted le, írásod szerint. Whatsapp-on nem tudok ilyet meg azt se, hogy bárki látná. Ezek úgy szoktak működni, hogy akinek a telefonkönyvében benne van a számod, az látja, hogy van WhatsApp-od és ott is lehet beszélni veled.
3/3 A kérdező kommentje:
WhatsApp-ra gondoltam, köszönöm szépen :)
2022. márc. 26. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!