Miért nem akar az Istennek sem Facebook egy napja a kétfaktoros azonosításhoz sms-kódot küldeni?
Hiába várok az sms-re, egy idő után kérek újat, nem küldi.
És telefonon, asztali gépen is próbáltam kérni.
Kikapcsolni sikerült a kétfaktorost, mert van olyan gép ahol folyamatosan be vagyok lépve, de a visszakapcsoláshoz is kellene az sms, amit nem küld.
De miért az sms-t használjátok ilyenekre? Annak egyetlen előnye van, hogy működik butatelefonon is. Butatelefonod van?
Ha nem, akkor le kell tölteni valamelyik hitelesítő alkalmazást, és abban beállítani a Facebookot, vagy - ha be tudsz lépni - a Facebook alkalmazásban is lehet kódot generáltatni.
Hát ha nincs sms... :D
Sajnos mi is függünk tőle, mert a vendégházunkat facebook nélkül még annál is nehezebb lenne üzemeltetni, mint így.
De ha nincs SMS ott az a nem is tudom 32x4 betűs kód és beírod.
Viszont a másik jó megoldás, ha van egy helyhez kötött pc, ami engedélyezett eszközként nem kér sose kódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!