Tegnap sajnos meghalt a szgépem. Óriási bánatomra azzal szembesültem, hogy ... (?)
"Természetesen kipróbáltam" ezt hol írtad?
Amúgy másik gépben megtalálod, ha beleteszitek ezt a HDD-t. Idézet:2A Chrome 2 fájlban tárolja a könyvjelzőket, ebben a mappában:
C:\Documents and Settings\<FELHASZNÁLÓ_NEVED>\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
Bookmarks és Bookmarks.bak a két fájl.
Ezeket kell elmentened majd újratelepítés után ugyan ide visszaraknod. (Ha nem látnád a Local Settings mappát, akkor Eszközök -> Mappa beállításai ... -> Nézet -> Rejtett fájlok és mappák -> Megjelenítés)."
21
Köszönöm szépen!
Addig nem teszek fel kérdést, amíg a legalapabb dolgokat nem csekkolom ill. nem gondolom át. Így értettem, amit írtam.
Nem tudtad mirol van szo aztan persze kiprobaltad mielott ide irtal volna😅?
A lenyeg: jelentkezz be egy masik gepen a felhasznaloddal es lehet ott lesznek az elmentett konyvjelzok
23
Már évekkel ezelőtt volt egy ugyanilyen problémám. De nem emlékszem a részletekre, csak nagy vonalakban.
Megtettem. Mivel nem voltak szinkronizálva a könyvjelzők (ezt leírtam itt), ezért nincsenek meg.
Sikerült. :) Be tudtam kapcsolni a gépet és megvannak a könyvjelzők.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!