Tegnap sajnos meghalt a szgépem. Óriási bánatomra azzal szembesültem, hogy ... (?)
11
Jah, nem mai gyerek. Én sem vagyok az. :)
14
Jaaa... Azt hittem, az a baj, hogy a szinkronizálás a chrome-ban van, az email cím lehet bármi.
Akkor a chromeal ha belepsz mas gepen a jelszavaddal es felhasznaloddal
Nincsenek ott az elmentet dolgaid??
Szerintem is. Chrome-ban belépsz a gmail adataiddal, akkor behozza a dolgaid, csak kérd a szinkront. (elvileg)
Le is mentheted a könyvjelzőket---exportálhatod.
16-17
Fogalmam sincs, miről van szó. Chrome-ot használok, felajánlotta, hogy szinkronizálja a könyvjelzőimet. Hogy mit mivel szinkronizál, azt nem tudom pontosan, nem is érdekel annyira. Valamikor 6-7 hónapja elkezdtem KIZÁRÓLAG a szgépen lenni és elkövettem azt a hibát, hogy nem kapcsoltam be a szinkronizálást. Így a könyvjelzőim (amik már évek óta gyűlnek, de rendszeresen átnézem őket és ami nem kell, törlöm, újakat jelölök be, stb.) elvesztek. Magyarán rajta maradtak a gépen.
19
Köszi. Természetesen kipróbáltam. :) Különben nem kérdeztem volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!