Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt egy informatikus végzettsé...

Ezt egy informatikus végzettségű el tudná magyarázni, hogy lehetséges? (Mobiltelefon - laptop - fb messenger.)

Figyelt kérdés

Párom telefonról van az fb messengeren, én win 10 ről laptopról (facebook profilomba nem vagyok bejelentkezve).

Párom szállást nézeget Zalába, és képernyőképeket küldözget róla, a böngészőm (ami nem google chrome, nincs fiók) helymeghatározása a google.com oldalon átvált Letenyére, holott a böngészőbe tiltva van a helymeghatározás, mégis alul ezt írja ki. Böngészőm automatikusan töröl minden előzményt és harmadik féltől származó sütik tiltva vannak.

Hogyan?

2022. máj. 12. 10:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mobilról, nézte város másik feléről.
2022. máj. 12. 18:48
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Letenyén, két hónapja nem is voltam, és ő sem.

Budapesten vagyunk, ő északon, én délpesten

Tegnap még a gépemet se kapcsoltam be, nem melóztam.

2022. máj. 12. 18:49
 13/18 2*Sü ***** válasza:

> Mobilról, nézte város másik feléről.

Nagyon jó, máris megosztottál egy hiányzó információt, már csak a többi hiányzik…

2022. máj. 12. 18:51
 14/18 A kérdező kommentje:

De milyen többi, nem vagyunk egy hálózaton ő harmincas én hetvenes Budapest két végébe vagyunk két külön rendszeren.

Egyedül a messenger, köti ösze az eszközeinket.

Meg persze természetesen google-n keresünk, ha keresünk.

2022. máj. 12. 18:54
 15/18 2*Sü ***** válasza:

#12: Oké, így már értelmezhetőbb a kérdés.

Az első válaszoló válasza akkor a legvalószínűbb. Nem mentettél le véletlenül egy ilyen képet? Mert akkor lehet, hogy általad készített – és nem is rég készített – fényképnek véli a képet, és – jobb híján – a képben szereplő helyadatokkal azonosítja a pozíciódat. (Főleg ha használsz mondjuk Google Fotókat, és neki is látókörébe került egy ilyen kép.)

2022. máj. 12. 18:56
 16/18 A kérdező kommentje:
A messengerről tölöttem le a képernyőképet amit küldött, de ez az asztalra ment a windowsba, hogyan olvasta ki onnan a képadatokat a google keresője a Windowsos Maxthon böngészőből?
2022. máj. 12. 19:00
 17/18 A kérdező kommentje:
A képet mégcsak nem is a maxthonban néztem meg, hanem irfanview képnézőbe lett megnyitva.
2022. máj. 12. 19:02
 18/18 2*Sü ***** válasza:
A fene tudja pontosan hogy történhetett. Maxthont ezer éve nem használtam, Windowst sem. Meg nálam alapból be van kapcsolva a helymeghatározás. Lehet maga a Windows próbálta kisakkozni a helyadatokat a képből. Vagy a Messenger. És ugye amíg nem zárod be a böngészőt, addig lehetnek nem gyanított adatmegosztások ezek között.
2022. máj. 12. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!