Ezt egy informatikus végzettségű el tudná magyarázni, hogy lehetséges? (Mobiltelefon - laptop - fb messenger.)
Párom telefonról van az fb messengeren, én win 10 ről laptopról (facebook profilomba nem vagyok bejelentkezve).
Párom szállást nézeget Zalába, és képernyőképeket küldözget róla, a böngészőm (ami nem google chrome, nincs fiók) helymeghatározása a google.com oldalon átvált Letenyére, holott a böngészőbe tiltva van a helymeghatározás, mégis alul ezt írja ki. Böngészőm automatikusan töröl minden előzményt és harmadik féltől származó sütik tiltva vannak.
Hogyan?
Nem vagyok Letenyén, két hónapja nem is voltam, és ő sem.
Budapesten vagyunk, ő északon, én délpesten
Tegnap még a gépemet se kapcsoltam be, nem melóztam.
> Mobilról, nézte város másik feléről.
Nagyon jó, máris megosztottál egy hiányzó információt, már csak a többi hiányzik…
De milyen többi, nem vagyunk egy hálózaton ő harmincas én hetvenes Budapest két végébe vagyunk két külön rendszeren.
Egyedül a messenger, köti ösze az eszközeinket.
Meg persze természetesen google-n keresünk, ha keresünk.
#12: Oké, így már értelmezhetőbb a kérdés.
Az első válaszoló válasza akkor a legvalószínűbb. Nem mentettél le véletlenül egy ilyen képet? Mert akkor lehet, hogy általad készített – és nem is rég készített – fényképnek véli a képet, és – jobb híján – a képben szereplő helyadatokkal azonosítja a pozíciódat. (Főleg ha használsz mondjuk Google Fotókat, és neki is látókörébe került egy ilyen kép.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!