Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mik a tapasztalatok erről az...

Mik a tapasztalatok erről az oldalról: extramobil.hu?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 17. 00:44
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

2020 végi alapítású cég:

[link]

egy budapesti székhelyszolgáltató:

[link]

a székhelyük címe, miközben az ügyvezető hölgy kecskeméti.

Fenn vannak az Árukeresőn:

[link]

relatíve "tűrhető" minősítéssel (bár még van hova fejlődniük ;) ).

2022. ápr. 17. 01:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valóban kiszállítják a terméket, de borzalmasak. Ne rendelj tőlük!

Borzalmas ügyfélszolgálat, szállítási idő nincs betartva, értesítéseket csak lépten-nyomon küldenek...

Inkább fizess egy picit kevesebbet és rendelj máshonnan. Ez egyébként is szürke import bolt.

2022. ápr. 17. 08:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ
2022. ápr. 17. 20:13
 4/5 Kari87 válasza:

Szia!

Én tőlük rendeltem telefont, de senkinek nem ajánlom. Inkább másik oldalról, de ne tőlük. Alig lehet őket elérni, borzalmas a szervizelés ütemezése, 5napja várom most is a futárt, a telefon össze készítve a dobozba, de fogalmam sincs mikor jön a futár, mert arról nem kapok értesítést. Telefonom addig nincs. Hívom őket telefonon egy hete, de nem elérhetőek.

Úgyhogy meg van a véleményem az oldalról...

2023. jan. 9. 09:23
 5/5 anonim válasza:
Én tavaly tőlük rendeltem a telefonomat és nagyon meg vagyok elégedve, gyorsan kiszállították és tökéletes a telefon
2023. jún. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!