Blogot szeretnék írni arról, milyen tapasztalataim vannak az ukrajnai menekültek ideiglenes elszállásolásában, hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
Név nélkül szeretném, különben rám sütik, hogy dicsekszem. Nem értek a blogíráshoz. A célcsoportom azok a Bp környéki ismerőseim és nem ismerőseim lennének, akik jószándékú emberek, nagy házaik vannak tele üres szobával, de 2 napra is félnek átengedni néhány nyomorultnak. Talán bizonyíthatnám nekik a saját tapasztalatommal, hogy intelligens, szimpatikus emberek várnak befogadásra. Általában nők, gyerekek, kutya, cica. És eszük ágában sincs itt maradni. 1-2 napra van szükségük szállasra, amíg jegyet nem kapnak, amíg az állatútlevelet el nem intézik és mennek tovább, mert ismerős várja őket külföldön vagy mert külföldön jobb a menekültellátás. Csak kevesen akarnak maradni.Ha a háború véget ér, menni akarnak vissza újraépíteni az országukat. Ne kelljen senkinek a hideg pályaudvarokon aludnia, hiszen olyan sokan élünk olyan nagy házakban. De hogyan kezdjek blogírásba? Melyik felület lenne erre jó? Tudna valaki segíteni?2022. márc. 12. 19:57
1/7 anonim válasza:
Senki nem olvas ma blogot, véletlenszerűen soha nem is találnának rá. Minden Facebook központú, és úgy fog eljutni az emberekhez a dolog, ha vagy a saját nevedben, vagy ha nem akarod felvállalni akkor egy oldal nevében írsz bejegyzéseket amit megoszthatóvá teszel, és esetleg felkapják (erre sincs garancia, mivel a háborús téma most csúcsra van járatva, és az emberek beleunnak, majd ignorálják azokat).
2/7 anonim válasza:
Szerintem is egy fb oldalt csinálj.
3/7 anonim válasza:
Milyen menekült az aki több pénzért nyugatra megy ?
A másik meg az hogy volt ukrajnai magyar beosztottam mindegyik meglopott így én már teljesítettem amit kellett.
4/7 A kérdező kommentje:
Sokakat várnak külföldi ismerősök. Attól még, hogy a bombák elől menekül, lehet pénze a bankban. Bármily hihetetlen számodra, pont az igazolja, hogy valódi menekültek, hogy nem eltartatni akarják magukat. Másrészt eddig mindkét családnak a külföldi ismerőse fizette a repjegyet. Sőt, olyan menekült is volt, aki épp egyiptomi nyaraláson volt, amikor kitört a háború és most nem tud hazamenni. Egyikük indulás előtt 7 napot ült a pincében Harkovban a kisfiával és a macskájával, mielőtt elindult. A határon kellett hagynia az autót, mert az apja nevén volt, aki nemrég halt meg covidban. A határon úgy jött át, hogy kézben hozta a macskát. A másik anyuka Kijevből jött a bombázások elől. A kislányát, a kutyáját, 2 hátizsákot és egy laptopot hozott magával. Gyalog indult el, jött mikor ki vette fel, autó, busz, megint autó. 3 napig jött hozzánk. És majd jönnek azok is, akiket nem vár külföldön senki.
2022. márc. 12. 23:12
5/7 anonim válasza:
Értem tehát Egyiptomban nyaralt és ide jött Magyarországra ingyen szállást kérni attól akinek nem futja nyaralásra, de azért mert majd megy nyugati országba.
Tudod nekem ki a menekült ? Aki ide menekül a háború elől mert veszélyben az élete itt kivárja azt az 1 hónapot és haza megy az életet rendbe rakni.
6/7 anonim válasza:
Keresel egy blogplatformot, pl. blog.hu, azt hiszem, innen már menni fog. Hogy ennek van-e értelme, az már más kérdés.
7/7 anonim válasza:
Sztem ne foglalkozz a csökkentértelműek rosszindulatú hozzászólásaival...😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!