Valaki rendelt már az ezerjodolog.hu oldalról valamit? Tapasztalat esetleg van velük kapcsolatban?
Szóval láttam ott egy nagyon klassz Jack Nicholsonos szobrot azt szeretném megrendelni, viszont nem tudom miért de kicsit bizonytalan vagyok az oldallal kapcsolatban. Esetleg valaki rendelt már tőlük valamit? Normálisan kiszállították?
Jó minőségű volt az áru?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Sehol ez cégnév vagy bármi leinformálhatóság hogy ki üzemelteti az oldalt.
Szolgáltatás feltételei, Pénzvisszatérítési eljárás Adatvédelmi irányelvek, menüpontok alatt angol nyelvű sablonszövegek.
Én inkább nem erőltetném.
Se e-mail cím, csak űrlap a "kapcsolat" alatt...
Én se eröltetném inkább...
Kamu árak is vannak, a "100 ezer forintos" óra csak most 20 ezerbe kerül neked. Egy gagyi kínai óra 10 ezerért Aliról.
Feláras kamu:
Kínából is ugyanúgy feláras trükk, de feleannyiért:
Ebből is már látszik, hogy csak valami dropshipper lehúzás, aki megveszi Kínából a hamisítvány, gagyi szarokat, majd eladja neked többszörös áron, és a különbözetből van a bevétele.
Amúgy meg addig nem szokás beindítani egy komoly, legális üzletet amíg jogilag nincs rendezve a működés alapja.
"Kérdeztem hogy miért nincs ez amit írtál, azt mondták hogy új az oldal és dolgoznak rajta."
Ekkora egy béna kamuzást.
Min dolgoznak?!
Oké új az oldal, de élő kereskedelmi vállalkozás folyik rajta, szóval akkor ha elvileg legálisan működnek akkor kell valami vállalkozásuk legyen, aminek az adatait meg két kattintás lenne már kiírni.
Felejtsd el őket, sanszos hogy kamus csaló cég.
Ismered azt a mondást hogy a buta más kárán tanul, okos meg a sajátján?
Vannak webshopoknál bizonyos árulkodó jelek ami egyértelműen azt prediktálja hogy valami gáz van velük. Tipikusan ilyen mikor nem írják ki a céget ami az oldalt üzemelteti. De ha neked ez nem elég, akkor hajrá, vásárolj csak tőlük.
Ez kb. úgy hangzott, mintha burkolt reklám lenne a kérdés, és próbálod mentegetni a sztorit.
Azon pedig nincs mit tapasztalni, hogy kinyitod a szemed és rákeresel ugyanarra a termékre a neten, hogy lásd, pont ugyanazt árulják amit te is megvehetsz magadnak Kínából, csak úgy feleannyiba kerül vagy még olcsóbb. Én a 4-es komment példájából kiindulva személy szerint nem fizetnék valakinek +10 ezer forintot azért, hogy helyettem rakja be a kosárba a terméket és nyomja meg a megrendelés gombot. Mert a különbség ennyi aközött, hogy te magad rendeled meg a terméket Kínából 10 ezerért, vagy rajtuk keresztül 20 ezerért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!