Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki rendelt már az ezerjodo...

Valaki rendelt már az ezerjodolog.hu oldalról valamit? Tapasztalat esetleg van velük kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szóval láttam ott egy nagyon klassz Jack Nicholsonos szobrot azt szeretném megrendelni, viszont nem tudom miért de kicsit bizonytalan vagyok az oldallal kapcsolatban. Esetleg valaki rendelt már tőlük valamit? Normálisan kiszállították?

Jó minőségű volt az áru?

Köszönöm a válaszokat előre is!

#rendelés #online #ezerjodolog
2022. ápr. 9. 17:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jah egy "gmail cím" mégiscsak van a szolgáltatási feltételekben, de ez fura, ha van saját domain.

Sokáig nem olvastam, de már rögtön érdekes az alábbi:

"Ez a webhely bizonyos történelmi információkat tartalmazhat. A történelmi információk szükségszerűen nem aktuálisak, és csak tájékoztatásul szolgálnak."

Hmm, én meg abban a hitben voltam, hogy vásárolni tudok, nem abban, hogy "történelmi információkat" olvashatok.

Gondolom valamiféle fordítóprogram általi félrefordítás. Érdekes, hogy magyar az oldal címe, de magyartalan a szövegezés.

2022. ápr. 10. 06:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Már el is tűntek, domain sincs meg... :D
2023. nov. 25. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!