Ma kell h beszéljek vele de nem működik a facebookom amit most csináltam. Segítesz? :S
Nem működik a facebookom pedíg még ma v legkésöbb holnap kéne. De nem indul. A probléma:
Regisztráltam. Bent voltam bejelöltem akit ismerek. Láttam h ott fent ki van írva h erősítse meg az email címét. Kiküldött egy levelet és mondta h kattintsak oda de amikó odakattintottam kiírta h hiba történt. Próbálgattam v 20x nem sikerült ezért kiléptem. De most nem tok visszalépni mert ezt írja ki:
Helytelen E-mail
"Az általad megadott e-mail címhez nem tartozik egyetlen felhasználói fiók sem. Próbáld meg kiüríteni a böngésződ gyorsítótárát és sütiállományait (cookie) ezek az utasítások követésével.
Be tudsz jelentkezni a fiókodban megadott bármilyen email cím, felhasználónév vagy mobiltelefonszám segítségével. Győződj meg róla, hogy pontosan adtad meg őket."
Mit tegyek?? (Annyiban kapcsolódik a témához h lány miatt kell a cucc)
Hohohóóóó
Nem nagyon értettem amit előbb írtál :S
Csak azt vettem le, hogy hülyének nevezted magad, ja meg hogy szánalmas az életed :D
Szóval hát nincsmit, és köszi (de minek is gratuláltál ?)
annak, hogy a hülye emberek nem ismerik fel a saját hülyeségüket, és mi megpróbáljuk "felvezetni" nekik ???
Igen, még jó hogy hülyének nézünk mindenkit, aki ilyen kérdést ír ki.
Áhá, elolvastam még1x és már értem :D szóval te írtad a mi nevünkben :D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!