Ma kell h beszéljek vele de nem működik a facebookom amit most csináltam. Segítesz? :S
Nem működik a facebookom pedíg még ma v legkésöbb holnap kéne. De nem indul. A probléma:
Regisztráltam. Bent voltam bejelöltem akit ismerek. Láttam h ott fent ki van írva h erősítse meg az email címét. Kiküldött egy levelet és mondta h kattintsak oda de amikó odakattintottam kiírta h hiba történt. Próbálgattam v 20x nem sikerült ezért kiléptem. De most nem tok visszalépni mert ezt írja ki:
Helytelen E-mail
"Az általad megadott e-mail címhez nem tartozik egyetlen felhasználói fiók sem. Próbáld meg kiüríteni a böngésződ gyorsítótárát és sütiállományait (cookie) ezek az utasítások követésével.
Be tudsz jelentkezni a fiókodban megadott bármilyen email cím, felhasználónév vagy mobiltelefonszám segítségével. Győződj meg róla, hogy pontosan adtad meg őket."
Mit tegyek?? (Annyiban kapcsolódik a témához h lány miatt kell a cucc)
Úristen nem jó a faszbuk, most akkor vége lesz a világnak :S
esetleg telefon...
Mi van ha egyszer csak nem lenne annak a lánynak "internettye", akkor már nem is tudnátok beszélni soha többé egymással :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!