Van -e ráció a netes értékesítésben?
Gyerekcuccokat szeretnék árulni a neten. Szerintetek életképes ötlet? Ti vásároltatok már ilyesmit a neten? Én rendszeresen vásárolok a kislányomnak, még sose volt semmi gond, és nagyon kényelmes, hogy házhoz hozzák és nem kell egy pici babával végigjárnom a várost.
Mi a véleményetek?
én rendszeresen vásárolok az interneten, leginkább műszaki cikket, de vettem már pólót is.
a babaruha viszont szerintem pont az a ketegória amit az ember szeret megfogni, hogy milyen a tapintása, az anyaga, milyen minőségű a varrása, mennyire nyúlik stb.
nem hiszem, hogy babaruhát vennék a neten.
ettöl függetlenül van ráció abban is amit mondasz, hogy idő, meg járkálás.
Köszi a választ! Bár nem feltétlenül csak ruhára gondoltam.
Sőt inkább egyéb felszerelés lenne a fő profil, pl babakocsi, autósülés, fürdetés, etetéshez használatos cuccok, játék, könyv,stb.
Igen, van.
Egyik ismerősöm is csinálja (a Vatera nevű oldalon), vesz is elad is (leginkább baba- és gyerek holmikat). A lényeg az, hogy nem szabad jobbat mondani az áruról, mint amilyen, mert akkor a későbbiekben nem fognak tőled venni semmit! Előnyös ha képeket is tudsz feltenni az eladandó dolgokról. Érdemes csináltatni egy külön számlát is a bankodnál, amit csak erre a célra használsz és ne legyen rajta soha túl nagy összeg csak annyi amivel az üzleteidet le tudod bonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!