Igaz hogy kiirja az instagram, ha lesrceenelem valakinek a storyját?
Figyelt kérdés
Tiktokon elég sok helyen láttam hogy van ez az új frissités, viszont a kommenteknél valaki azt irta igaz valaki meg hogy kamu... Ez lenne a kérdésem higy akkor most tényleg kiirja? Illetve ha igen akkor mióta?2022. márc. 15. 16:35
1/6 anonim válasza:
Nekem nem írja ki. Haverokkal kipróbáltuk.
2/6 anonim válasza:
Elvileg androidon van rá eszköz, hogy a screen shot készítést eventelje és erről a futó alkalmazás értesüljön. Még soha sem próbáltam. Tehát androidon elvileg nem kizárt, mert eszköz van rá. Hogy a többi rendszerben mi van nem tudom.
3/6 anonim válasza:
Bocs megint félbe maradt. Tehát elvileg az andoridon futó app. tudhatja, hogy készítettek róla screenshotot. Hogy ezt az instagram app. használja-e, és mit kezd az adattal nem tudom. Nagyon régen néztem az instát. De az elméleti lehetőség megvan rá, hogy akár értesítést is küldjön. Pc-n ha böngészőben futtatod ott elméletilet (nyilvános) lehetőség nincs rá, hogy valami nem dokuemntált eldugott helyen van valami eszköz amiről esetleg az insta tud csak mi nem azt nem tudom.
4/6 anonim válasza:
Nem. És nem is értem miért lenne ez jó bárkinek is.
5/6 anonim válasza:
4: Elég sok helyen le van írva, hogy milyen esetekben értesíti a küldőt a screenshotról. Pl.: [link] "But, when you screenshot a disappearing photo or video sent to you via direct message, Instagram does notify the sender of the message. "
6/6 anonim válasza:
#4 ott a pont én sem értem miért jó ez... Max arra hogy lelepleződjenek a kamu barátok stb xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!