Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak ha meztelen...

Mit csináljak ha meztelen képek kerültek fel rólam az internetre?

Figyelt kérdés
Annó küldem magamról meztelen fotókat másnak és ezeket megtaláltam az interneten. Tudok valamit tenni, hogy ezek a képek ne terjedjenek tovább? Egyenlőre csak két oldalon találtam meg őket. 19/L
2022. márc. 7. 14:44
1 2
 1/13 Morzsi007 ***** válasza:
91%
Ebből azért lehet tanulni, de sajnálom, hogy ez van. Ezért volt jó régen, akkor még nem volt képes képet küldeni a mobil, és nem fordult meg a fejünkben, hogy meztelen fotót küldök magamról bárkinek is. 😉 Hogy mit lehet tenni, azt nem tudom. Kiváncsi vagyok a válaszokra.
2022. márc. 7. 14:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Van az a mondás, hogy "Az internet nem felejt"..

Nem igazán tudsz mit tenni, mert ha valakinek megvannak a képek a számítógépén, azt bármikor és bárhova feltudja tölteni amikor kedve úgy tartja. Legfeljebb kérheted az oldal üzemeltetőjét, hogy vegyék le a képet, de igazából a jóindulatukon fog múlni, hogy leveszik vagy sem.

2022. márc. 7. 14:54
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Ez csak a személyes véleményem, de ha nem vagy beazonosítható a képek alapján, akkor a helyedben én nem foglalkoznék vele különösebben.

Rólam is van fent egy farok kép amit még az exem rakott fel bosszúból. Őszintén engem annyira nem zavar, annyira úgyse közismert a farkam, hogy bárki felismerjen róla.:D

2022. márc. 7. 15:00
 4/13 anonim válasza:
61%

Feljelentést tudsz tenni az elkövető ellen, több büntetőkategóriában is. Itt egy cikk a témában:

[link]

2022. márc. 7. 15:03
 5/13 qkker1 ***** válasza:
61%
Semmit nem tudsz tenni, legfeljebb megtanulod, hogy nem küldözgetsz pucér képeket magadról! /vagy viseled a következményeit/
2022. márc. 7. 15:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

arccal, vagy anélkül?

úgy tudom van olyan cég aki ezek leszedetésével foglalkozik, de egy kérdés alatt láttam anno linkelve csak

nem egyszerű folyamat az biztos

2022. márc. 7. 15:18
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Linkeld be.
2022. márc. 7. 15:23
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Attól függ milyen képekről van szó. Ha belinkeled, akkor eldönthető lenne..
2022. márc. 7. 15:26
 9/13 Shaddark ***** válasza:
72%

Le tudod szedetni.

Első körben tégy feljelentést, arra hivatkozva sokkal könyebb és gyorsabb.

Írsz a weboldal kezelőjének és a szolgáltatójának, hivatkozol a GDPR-re és leszedik azonnal.

Magyarország kicsike, nem nagyon fog elterjedni, elég 10-20 oldalt befenyíteni.

Külföldit meg pár nagyot néz mindenki, azokról könnyű leszedetni, ha egy-egy eldugott oldalon marad is az sem baj.

Képkeresővel is rá tudsz keresni, ha talál akkor azokat még leszedeted. Ha az nem találja meg akkor meg más sem fogja :)

Ha végeztél, max. célzott 2-3 napi kereséssel a dark weben ha megtalálhatják, de erre azért pici az esély.

Nagy sztárok is töröltettek le netről fotókat / videókat, és azok sincsenek sehol. Dark/Deep weben esetleg, de sima neten nem találod meg őket.

2022. márc. 7. 15:32
 10/13 anonim ***** válasza:

először is ne csinálj magadról meztelen fotót többet

ha nagy port kavarsz körülötte, "mindenki" tudni fog róla (persze ha valaki ge.ből mutogat, hogy nézd ő az, az elég szemétség)

ha nem valami jó képek, előbb utóbb elfognak tűnni / ritkábban kerül elő + te is változol, így lehet nem fognak rajta felismerni

2022. márc. 7. 15:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!