Hol lehet beállítani, hogy az ablak tetejére kerüljön vissza a menü a Facebookban?
Magától a bal oldal szélére került, és irtó zavaró. Sehol nem találtam megoldást a visszaállításra. Hogy lehet visszacsinálni mégis?
(Igazából én magam tényleg nem tettem semmit, magától került oda, ahogy beléptem....)

Ebben a videóban azt mondják, hogy ha a böngészőből törlöd a dolgokat (cookie-k, gyorsítótár, webhely beállítások, stb), akkor helyreáll.
https://www.youtube.com/watch?v=OjHCjlkdd4c
Nyilván nem úgy kell csinálni, ahogy a videóban van, mert ő mindent töröl.. bár az is egy megoldás, de sztem elég csak a facebookhoz tartozó dolgokat törölni...
De amúgy ki tudja meddig marad ez meg utána. Hisz azért került át oda, mert állítólag ez lesz az új kinézet... hacsak nem tiltakoznak ellene sokan.... és akkor egyszer úgyis csak ez marad.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!