Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet beállítani, hogy az...

Hol lehet beállítani, hogy az ablak tetejére kerüljön vissza a menü a Facebookban?

Figyelt kérdés

Magától a bal oldal szélére került, és irtó zavaró. Sehol nem találtam megoldást a visszaállításra. Hogy lehet visszacsinálni mégis?

(Igazából én magam tényleg nem tettem semmit, magától került oda, ahogy beléptem....)

2022. márc. 7. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre kiváncsi vok, tesómnak eredeti helyén van :D
2022. márc. 8. 18:58
 2/4 Alex Fly ***** válasza:
0%
Fogod a Faszbúk forráskódját, átírod és feltöltöd a szerverre.
2022. márc. 13. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebben a videóban azt mondják, hogy ha a böngészőből törlöd a dolgokat (cookie-k, gyorsítótár, webhely beállítások, stb), akkor helyreáll.

https://www.youtube.com/watch?v=OjHCjlkdd4c

Nyilván nem úgy kell csinálni, ahogy a videóban van, mert ő mindent töröl.. bár az is egy megoldás, de sztem elég csak a facebookhoz tartozó dolgokat törölni...

De amúgy ki tudja meddig marad ez meg utána. Hisz azért került át oda, mert állítólag ez lesz az új kinézet... hacsak nem tiltakoznak ellene sokan.... és akkor egyszer úgyis csak ez marad.

2022. márc. 13. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Pluginnal olyanra csinálod azt a xart amilyenre csak akarod. Jobb nem lesz.
2022. márc. 13. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.