Ha itt írok egy választ valahova névtelenül, létezik arra mód/program, hogy kinyomozzák, tőlem ered?
Figyelt kérdés
Nyilván ha illegálisat írnék a rendőrségen keresztül ki lehetne, de nem erre gondolok. Csak mondjuk egy nagyon profi informatikus.:D2022. márc. 6. 12:38
2/4 anonim válasza:
Nem. Max a GYK üzemeltetői de ők meg nem fognak ezzel foglalkozni.
3/4 anonim válasza:
Nem tudod kinyomozni, én pl vpnről vagyok itt, ha meg is tudnád az ip címem, akkor jelenleg Ausztriából vagyok.
4/4 anonim válasza:
A kommentjeid csak a halando userek szamara nevtelenek, amugy a sajat regisztralt hozzafereseddel irsz, tehat az uzemelteto akkor is latja, ha nem akarja.
De amig te nem engeded meg, user csak korrupt moderatoron keresztul tudhatja meg, hogy te irtal. Olyan pedig ugye itt nincs.
444!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!