Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik az instagramnál...

Létezik az instagramnál kétszínűbb honlap?

Figyelt kérdés

Régen is tudtam, hogy szét van osztva, de most egyre nyilvánvalóbb:

1. gépen nem engedett képet feltölteni

2. chromebookon enged képet feltölteni

3. appon enged képet feltölteni

4. gépen/chromebookon nem enged helyet megadni feltöltésnél, mert ha elkezdem kiválasztani, és nincs az 5 között, befagy

5. appon bármikor enged helyet beírni vagy csak módosítani

6. appon az 500 like-ot 200-ig mutatja, utána nem frissül tovább

7. gépen az összes like-ot mutatja, szabadon görgethetek, míg megtalálom, ki like-olta

8. módosítások felhasználóbarátabbak appon

9. ellentmondásos appon a követés utáni várakozás, a privát profilnál azt írja, követhetem, miközben korábban bejelöltem, tehát ezek szerint visszautasított, de ha ugyanőt nézem egy képnél like sorban, akkor kérted van kiírva, és inkább ez ismétlődik máshol is, főleg gépen, ott sosincs követem gomb, hiszen érzékeli, hogy egyszer kértem a követést

10. és még ezer ilyen apró dolog van, amik idegesítőek

Tehát még azt se mondanám, hogy mindig az app javára kedvez, van, ami gépről könnyebb.

2022. febr. 19. 01:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 100 szor jobban szeretem mint mondjuk a Facebookot..nincs duma, csak nagyon kevés, nekem a funkcióival nincs bajom (mondjuk nem vagyok olyan népszerű hogy 1000 like-aim vannak). Inkább sok kétszínű ember van, meg kicsit a nők túlságosan el engedik magukat rajta, ha érted mire gondolok, szóval az emberekkel van a baj szerintem nem az oldallal.
2022. febr. 19. 01:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Persze pont a lényeget hagytam ki a sok pont között.

Egy nő miatt regisztráltam, privát fiókján vártam, hogy elfogadjon (sok követője van, hát gondoltam, csak nem ismeri mindet, ezért én is beleférhetek), de nem történt meg, így nem tudtam neki írni. Később appon látom, hogy van olyan opció, hogy követés nélkül is lehet írni neki. csakhogy ekkor már töröltem magam, ez egy másik profilom volt, amiből nem ismert volna fel. Ugye eszembe se jutott, hogy appon lehet üzenni követés nélkül is, ezért fel sem merült, hogy úgy is nézegetem az opciókat. Kellett volna! Mert csak miatta regisztráltam.

2022. febr. 19. 03:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem kétszínűség, egyszerűen csak balfékek irányítják a fejlesztéseket.
2022. febr. 20. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!