Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ASUS RT-AX53U Wifi routert...

ASUS RT-AX53U Wifi routert vásároltam újonnan. Összekötöttem a modemmel, meg a géppel, de nincs net. Rosz lenne?

Figyelt kérdés

Követtem a használati utasításban leírtakat, de nem látja a gépem, nincs semmilyen menü, mint amit a leírásban láttam. Nyomtam resetet is, de semmi eredmény! Rossz lenne? Vigyem vissza?

Válaszokat előre is köszönöm!

2022. febr. 17. 16:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a türelmeteket, meg az eddigi válaszokat!!!

A router wan portjába megy a modem LAN 1-es portjából a kábel. A router LAN 1-es portjából meg megy a gépbe.

Lehet, ismét egy hülye kérdés, de a szolgáltató nem szabja meg, hogy mit csatlakoztatok az internetre?

2022. febr. 17. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted, hogy "mit csatlakoztatok a netre"? A szolgáltatónak teljesen tök mindegy, hogy mit dugsz a routerre. Akár a vasalót is rádughatod, amíg fizeted a havidíjat.
2022. febr. 17. 21:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy hülye a kérdésem. Amikor nekem utoljára számítástechnikát tanítottak a suliban, akkor még Turbo Pascal volt, meg DOS, IBM 286-osokon, ami nem most volt, hanem kb.:30 éve. De próbálok fejlődni. Ezért szeretnék WIFI-t otthonra, hogy az okos telefonommal is tudjak netezni.

Routerem is van már, csak az a baj, hogy még nem tudok vele netezni.

2022. febr. 17. 21:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Bemegyek a szolgáltatómhoz és Őket fogom nyaggatni, hogy mi lehet a probléma.
2022. febr. 17. 21:52
 15/15 lali51 ***** válasza:
A ruter lan portját kösd össze a modem lan portjával, a ruteren kapcsold ki a hdcp-t.
2022. febr. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!