Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mióta késnek ennyit az EMAG -nál?

Mióta késnek ennyit az EMAG -nál?

Figyelt kérdés
Korábban 2 nap alatt bármit kiszállítottak, mostanában viszont gyakran késnek.

2022. febr. 11. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
2021.12.27 14:32 ota.
2022. febr. 11. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Már pár hónapja ez van. Levelekre sem válaszolnak.
2022. febr. 11. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Amióta egyesültek az extreme digitallal. Velem az történt tavaly, hogy karácsonyra rendeltel az e-digitalon tesómnak egy ilyen több funkciós aprítógépet, na mondom karácsonyig van még hét, addigra lazán megjön, leadtam a rendelést, jött is az automatikus visszaigazoló email, aztán napokig semmi. Az ötödik napom felhívtam az extreme digital ügyfél szolgálatát, nagy nehezen felvették, egy hölgy volt a vonalban, (jó halkan beszélt, alig hallottam), elmondtam neki hogy ezt és ezt rendeltem, utána nézett, igen valóban levan adva a rendelés erre a termékre. Kérdem, hogy kb. mikor szállítják ki? Válasz kb. 2 hét, na mondom, akkor köszönöm nem kérem, lemondanám a rendelésty majd megemlítettem, hogy régen nem történt ilyesmi, 2-3 nap alatt megjött a termék, erre mondja, hogy sajnos ez azóta van, amióta egyesültek az emaggal.

Az a poén, hogy annak idején, amikor még külön voltak nem egyszer rendeltem mindkét helyről, és általában 3 nap alatt megjöttek a termékek. Lehet, hogy még ki kell forrnia ennek az egyesülésnek, aztán helyre állnak a dolgok.

2022. febr. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!